FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Αλφειός 0-2: Πρώτο τρίποντο…

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 0-2 στο Κουρτέσι τον ΑΠΟΚ. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Κώστα Μπακάλη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες φάσεις για γκολ.

Στο 6΄, ένα σουτ του Αλέξη Καπώνη απέκρουσε ο Τσάμπρας, ενώ στο 20΄, από σέντρα του Πεσκελίδη και διώξιμο της άμυνας, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Πρίφτης τη γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Τριανταφύλλης έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο δοκάρι και κατέληξε στα χέρια του Σκλαβενίτη! Στο 22΄ σουτ του Πεσκελίδη έξω από την περιοχή εκτινάχθηκε στο «Γ» ο Σκλαβενίτης και απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 80΄, ο Κωτσάκης πλάσαρε αλλά έδιωξαν στη γραμμή οι γηπεδούχοι αλλά στο 85΄ έγινε τελικά το 0-1, από κάθετη πάσα του Δρογγίτη στον Καλαντζή που έφυγε μόνος του και πλάσαρε σωστά. Το τελικό 0-2, έγινε στις καθυστερήσεις, από σέντρα του Λιαμπότη και κεφαλιά του Αγριδιώτη, με τη βοηθό διαιτητή Δρουβιώτη, να ακυρώνει αρχικά το γκολ αλλά πήρε τη φάση πάνω του ο διαιτητής Παναγόπουλος και έδειξε σέντρα.

Κουρτέσι: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος (88΄Αναγνωστόπουλος), Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Α.Σπ. Καπώνης (80΄Λυκουργιώτης), Κωστόπουλος, Μητρόπουλος (67΄ Κυριαζής), Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης (76΄ Αντωνόπουλος), Κόσκορης.

Αλφειός: Τσάμπρας, Δρογγίτης, Γκουβέρος, Μανέτας, Κωτσάκης, Τριανταφύλλης (90+΄ Μερτζάνης), Μάζης (90+΄ Καλομοίρης), Πρίφτης, Αγριδιώτης, Πεσκελίδης (67΄Λιαμπότης), Καλαντζής (90+΄ Ζορμπάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος