FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Ολυμπιακός Σαβαλίων  4-0: Ευρεία νίκη με τρία πέναλτι!

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης νίκησε 4-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων στο γειτονικό ντέρμπι κι έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY. Το ματς κρίθηκε εν πολλοίς από την άσπρη βούλα, καθώς ο Αίας σκόραρε 3 φορές από τα 11 βήματα, όλες με τον Καράμπελα!

Μόλις στο 2΄ σε χέρι του Χοτζάι, ύστερα από σέντρα του Μπατζακόπουλου, ο Καράμπελας εκτέλεσε το πέναλτι κι έκανε το 1-0.  Στο 38΄ είχαμε ανατροπή του Σταθάτου και νέο πέναλτι (διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για τη συγκεκριμένη φάση) και ο Καράμπελας και πάλι, σημείωσε  το 2 – 0 από την άσπρη βούλα. Νωρίτερα,  στο 28΄ ο Μπουγονικολός σέντραρε από δεξιά  αλλά ο Σταυρούλιας δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά τη μπάλα.

Στο 42΄ ο Δούλος, που είχε δοκάρι στο 5΄, κέρδισε αυτός πέναλτι από τον Ζωμένο, το οποίο και πάλι εκτέλεσε εύστοχα ο Καράμπελας, γράφοντας το 3 – 0, που ήταν σκορ α΄ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Αίας σκόραρε άλλη μια φορά στο 79΄ με σουτ του Βράπι. Στο 85΄ απευθείας φάουλ του Χοτζάι, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουρλός.

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος (46΄ Μπουρούκης), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (87΄ Λαγανόπουλος), Γκίνης, Καράμπελας (70΄ Βράπι), Μπατζακόπουλος (83΄ Παναγιωτόπουλος Δ).

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Ζωμένος, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Τσακοπιάκος Θ.(80΄Παρασκευόπουλος), Λ. Μαρκόπουλος, Αβραμόπουλος (83΄Γεωργίου), Κολτσίδας (70΄Αστερής), Αντωνόπουλος, Σταυρούλιας (53΄ Γιαννακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος