FOLLOW US: facebook twitter

Απίστευτο περιστατικό σε ταβέρνα στον Κακόβατο: Σκυλί τουριστών δάγκωσε 2,5 ετών κοριτσάκι!

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
«Όχι μόνο δε μας βοήθησαν αλλά μας έβρισαν κιόλας» δήλωσε η οικογένεια που κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Ζαχάρως

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι σε ταβέρνα στον Κακόβατο, όταν σκυλί δεσποζόμενο, επιτέθηκε και δάγκωσε ένα κοριτσάκι 2.5 ετών!

Η μικρούλα, μαζί με το μεγαλύτερο αδελφάκι της και τους γονείς της, που ζουν σε χωριό του Πύργου, στη διάρκεια Κυριακάτικης οικογενειακής βόλτας, κατέληξαν σε ταβέρνα στην περιοχή του Κακόβατο για το μεσημεριανό τους. Μπαίνοντας στο χώρο της ταβέρνας, όπως εξιστορεί στην «Πρωινή» η μητέρα, κάθονταν σε ένα τραπέζι ένα ζευγάρι τουριστών με δυο σκυλιά. Καθώς περνούσε με την μικρή κορούλα της, το ένα εξ αυτών επιτέθηκε στο παιδί δαγκώνοντας το, λίγα εκατοστά κάτω από το μάτι!

Πανικόβλητοι οι γονείς, ζήτησαν αμέσως να καλέσουν ασθενοφόρο αλλά και την Αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί του σοβαρού αυτού περιστατικού καθώς επίσης και από το κατάστημα να κρατήσει τους τουρίστες προκειμένου να γίνει καταγραφή του συμβάντος. Προς έκπληξη τους, όχι μόνο δεν βοήθησαν στην όλη κατάσταση αλλά τους έβρισαν κιόλας- τόσο οι τουρίστες όσο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος- επειδή δημιούργησαν… θέμα! «Οι τουρίστες δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον παρότι το παιδί αιμορραγούσε, μας έβριζαν μάλιστα στη γλώσσα τους και φρόντισαν, χωρίς κανείς να τους σταματήσει, να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν! Καλέσαμε την Αστυνομία, ωστόσο μας ενημέρωσαν ότι το περιπολικό βρίσκεται στην Ολυμπία και αδυνατεί να έρθει… Και από το κατάστημα ζήτησαν να μην γίνει φασαρία και μάλιστα μας μίλησαν και αυτοί άσχημα, επειδή θέλαμε τα στοιχεία των τουριστών. Μόνο κάποιοι νεαροί που βρίσκονταν στην ταβέρνα ενδιαφέρθηκαν και πήραν τους αριθμούς των πινακίδων των αυτοκίνητων των Ελβετών από ότι διαπιστώθηκε τουριστών» τόνισε η μητέρα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πύργου όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έδωσαν αντιβίωση για τυχόν μόλυνση και οι γιατροί ζήτησαν από τους γονείς να την παρακολουθούν. Στη συνέχεια, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Α.Τ. Ζαχάρως.

Η οικογένεια, διερωτήθηκε κατά πόσο επιτρέπονται σκυλιά και μάλιστα επικίνδυνα σε χώρους εστίασης ενώ έστειλε και το μήνυμα της προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας πως «θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπο μας και όχι μόνον για όποιον αφήνει χρήματα στην επιχείρηση μας…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος