FOLLOW US: facebook twitter

Απίστευτη δήλωση βουλευτού της ΝΔ: Πρόστιμο σε οδηγούς στην Αττική Οδό!

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Δια στόματος της βουλευτού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, στον Ζυγό FM 100:

«Υπήρξε καθυστέρηση στην επέμβαση του Στρατού, συμφωνώ. Ο Στρατός έπρεπε να ήταν πιο νωρίς έξω. Να μαζέψει τον κόσμο, να αφήσουν τα αυτοκίνητά εκεί. Να βγουν ορδές τροχονόμων και από σήμερα τα αυτοκίνητα είναι παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο. Ούτως ώστε στην επόμενη κακοκαιρία να το σκεφτούν διπλά, τριπλά και δεκαπλά».

Να ενημερώσουμε την κ.Παπακώστα καταρχήν, η δουλειά του Στρατού, δεν είναι να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα της κυβερνητικής ανικανότητας. Συστάθηκε μετά δόξας και τιμής ειδικό Υπουργείο για τέτοιες καταστάσεις, το οποίο είναι άφαντο.

Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό επέστρεφαν από τις δουλειές τους που είχαν πάει νωρίς το πρωί, γιατί κανείς δεν είχε μεριμνήσει να τους προστατέψει.

Οι «ορδές τροχονόμων» που λέει οδυρόμενη η κ.Παπακώστα θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να διαχειριστούν την κίνηση με το να μην επιτρέπουν την κυκλοφορία σε επιβαρυμένα σημεία. Γιατί δεν είχαμε εγκλωβισμούς μόνο στην Αττική Οδό, αλλά σε πάρα πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Και τέλος, ο κόσμος δεν ξεκίνησε να πάει ούτε στην Αράχωβα, ούτε στο Περτούλι, ούτε στα Καλάβρυτα. Στον μεγαλύτερο και ακριβότερο αστικό αυτοκινητόδρομο ήταν και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Ασχέτως το αν είχε ή δεν είχε κάποιος αλυσίδες, θα περίμενε κανείς σε αυτά τα σημεία τουλάχιστον, να υπάρχει η κατάλληλη πρόβλεψη και οργάνωση.

Αλλά αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες για τη βουλευτή Τρικάλων, η οποία είχε και ύφος στην τοποθέτησή της.

newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος