FOLLOW US: facebook twitter

Απέραντη θλίψη για Δανίκα

Ημερομηνία: 02-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεκάδες μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ομάδες εντός και εκτός νομού

 

Ο Γιάννης Δανίκας έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών και η είδηση της απώλειάς του συγκλόνισε όλη τη φίλαθλη Ηλεία. Οι  συλλυπητήριες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές δεκάδες για τον επιτυχημένο προπονητή και εξαίρετο άνθρωπο Γιάννη Δανίκα, από παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και όλους όσοι τον γνώριζαν προσωπικά. Ήταν άλλωστε ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Ηλεία και όχι μόνο, ένας άνθρωπος με ήθος, καλόκαρδος και πρόθυμος να βοηθήσει καθέναν που ζητούσε τη βοήθειά του για οποιονδήποτε λόγο. Αρκετές ήταν και οι ομάδες που εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Ομάδες που είτε έπαιξε ποδόσφαιρο σε αυτές είτε τις καθοδήγησε τεχνικά, ακόμα και ομάδες μπάσκετ όπως ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, που εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια ενός ανθρώπου του αθλητισμού της πόλης.

ΕΠΣ Ηλείας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας στο άκουσμα του θανάτου του προπονητή Δανίκα Ιωάννη εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος. Ο Πανάγαθος να δώσει ανάπαυση στην ψυχή του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

Αστέρας Αμαλιάδας

Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό σε ηλικία 52 ετών, του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιάννη Δανίκα. Ο συμπολίτης μας Γιάννης Δανίκας, είχε πλούσια διαδρομή ως προπονητής τα τελευταία χρόνια, σε πολλές ομάδες της Ηλείας, αλλά και εκτός αυτής. Συμπαραστεκόμεθα στους οικείους του.

Γιάννη, ας είναι αιωνία η μνήμη σου και αυτά που προσέφερες με περίσσιο πάθος και αγάπη προς αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.

 

ΠΑΟ Βάρδας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Βάρδας εκφράζει τη θλίψη για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατό του προπονητή ποδοσφαίρου και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Δανίκα. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον σύλλογο. Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Αίας Γαστούνης

O Αίας Γαστούνης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Γιάννη Δανίκα, για την απώλεια ενός ανθρώπου ο οποίος προσέφερε τόσα πολλά στο ηλειακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, υπηρετώντας και την ομάδα μας, από το πόστο του προπονητή. Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

 

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο χαμό του Γιάννη Δανίκα, πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Αμαλιάδας, προπονητή πολλών ομάδων εντός και εκτός νομού, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Γιάννη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

 

Πανηλειακός

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια επιθυμούν να εκφράσουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του επιτυχημένου Ηλείου προπονητή ποδοσφαίρου, Γιάννη Δανίκα. Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

 

Νίκη Τραγανού

Η Νίκη Τραγανού στο άκουσμα του πρόωρου όσο και αναπάντεχου θανάτου του Γιάννη Δανίκα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Γιάννης Δανίκας, ο οποίος, υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας κατά το παρελθόν, θα λείψει από το ηλειακό ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε με τόσο ζήλο για πάρα πολλά χρόνια. Καλό ταξίδι Γιάννη.

 

Προοδευτική Μανωλάδας

Σύσσωμη η Προοδευτική εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Δανίκα, ο οποίος υπήρξε προπονητής της ομάδας μας. Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη.

 

Δάφνη Ανδραβίδας

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Δανίκα. Έφυγε ένας εξαίρετος άνθρωπος, ένας καλός φίλος. Η Δάφνη πενθεί.

 

A.O. Κυπαρισσίας

Το Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Σωματείου μας στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προπονητή και τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Δανίκα, ενός τόσο αγαπητού μας ανθρώπου που χάθηκε τόσο πρόωρα. Καλό παράδεισο Γιάννη.

 

Εθνικός Αμπελοκάμπου

Το Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Σωματείου μας στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Δανίκα, ενός τόσο αγαπητού μας ανθρώπου που χάθηκε τόσο πρόωρα. Καλό παράδεισο Γιάννη.

 

Άρης Δήμητρας

Το Δ.Σ. ο προπονητής και οι παίκτες του Άρη Δήμητρας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του προπονητή και παράγοντα Ιωάννη Δανίκα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη. Καλό ταξίδι, κόουτς, στα γήπεδα του παραδείσου.

 

Αίολος Πύργου

Ο Αίολος Πύργου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Δανίκα. Καλό παράδεισο να έχεις, Γιάννη. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος