FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Με 38 συμμετοχές το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ

Ημερομηνία: 14-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με 38 πληρώματα θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ από την Α.Ο.Λ.Α.Π.. Πρόκειται για τον 3ο αγώνα του 56ου  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2020.

Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα χρόνια, ελέω κορονοϊού η πανηγυρική εκκίνηση θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 9μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο «ΣΠΚ» στον Πύργο και όχι στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο (θα υπάρχει ελεγχόμενη είσοδος-έξοδος, μόνο με καθήμενους προσκεκλημένους και τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις).

Οι ειδικές διαδρομές είναι στο Λάλα και στη Φολόη κι έχουν συνολικό μήκος 83 χιλιόμετρα. Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο στο Δημοτικό Πάρκο «ΣΠΚ» Πύργου (είσοδο από οδό Κοκκίνου και έξοδο στην οδό  Πατρών) και ώρες από 15:30 έως 18:30.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή στις 9:40 το πρωί στην έξοδο του Service Park (σχολείο- γήπεδο Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός θα γίνει μπροστά στο Δημαρχείο της Αρχ. Ολυμπίας στις 15.30. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 5.30μ.μ. στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος