FOLLOW US: facebook twitter

Goalkeeper School Academy: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Ημερομηνία: 14-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο Μελιτσόπουλος Park δεκάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές της Goalkeeper School Academy, οι οποίοι χωρισμένοι σε τρία ηλικιακά γκρουπ δούλεψαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας. Υπεύθυνος για τον τεχνικό σχεδιασμό και την διαμόρφωση του προπονητικού προγράμματος είναι ο Υπεύθυνος της Goalkeeper School Academy, Ανδρέας Αντωνόπουλος, ενώ την πολύτιμη συμβολή τους προσφέρουν με την παρουσία τους οι Παναγιώτης Κουρλός, Αγγελική Θεοδωροπούλου και Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων της Goalkeeper School Academy αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες από τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας στις επίσημες σελίδες της σε Facebook και Instagram, καθώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι καταλληλότερες ώρες, προβλέποντας και αντιμετωπίζοντας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων κάθε αθλητή (εργασία, φροντιστήρια, εξωσχολικές δραστηριότητες κλπ).

Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη από τους Υπεύθυνους της Goalkeeper School Academy ώστε να πραγματοποιούνται εμβόλιμες προπονήσεις σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται προηγουμένως από τις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας σε Facebook και Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα, στο e-mail και στις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας μας:

Αντωνόπουλος Ανδρέας: 6980341586

Παναγούτσος Παναγιώτης: 6975588965

Θεοδωρόπουλος Νίκος: 6993225555

E-mail: goalkeeperschoolacademy@gmail.com

Facebook: Goalkeeper School Academy

Instagram: goalkeeper_school_academy


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος