FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Συνεχίζει ο Μπακατσέλος

Ημερομηνία: 03-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Θανάσης Μπακατσέλος θα συνεχίσει στον Ξενοφώντα για 7η σερί σεζόν. Ο 25χρονος ταχύτατος όσο και τεχνίτης εξτρέμ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν για 3 μήνες έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟΒ με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α1, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί συναισθηματικά εδώ και τόσα χρόνια. Ο «Μπάκα», που είναι από τους καλύτερους Ηλείους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει να ενισχύει τον Ξενοφώντα, υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, με τον οποίο υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Η Διοίκηση του Ξενοφώντα δεν θα μπορούσε να μην διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας τον 25χρονο ακραίο επιθετικό, που έχει συνδέσει και το δικό του όνομα με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους, με στόχο ένα δυνατό Ξενοφώντα.

Παράλληλα, συνεχίζει στον Α.Ο.Ξ. και ο εκ των αρχηγών της ομάδας επί πολλά χρόνια, Παναγιώτης Κουτσογιαννάκης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν δεν ήταν μέλος του Α.Ο.Ξ., για οικογενειακούς λόγους.

Είναι οι δύο πρώτες ανανεώσεις για την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι και θα ακολουθήσουν και άλλες καθώς στόχος είναι να παραμείνει στον Α.Ο.Ξ. το μεγαλύτερος μέρος του περσινού ρόστερ και να γίνουν και 5-6 καλές μεταγραφές.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος