FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Και επισήμως Αντωνόπουλος στα γκολπόστ-Συμφωνία και με Μπαρδούση

Ημερομηνία: 03-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας συμφώνησε οριστικά με τον έμπειρο Πυργιώτη γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλο και σήμερα το απόγευμα θα πέσουν οι υπογραφές. Από τις 20 Αυγούστου η «Πρωινή» είχε γράψει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτό, και η συνεργασία τους τελικά επισημοποιείται σήμερα το απόγευμα με τις… υπογραφές.

Ο Αστέρας του Σπύρου Αντωνόπουλου ξεκινά το χτίσιμο της ομάδας από τον «κέρβερο» στα γκολπόστ, Ανδρέα Αντωνόπουλο, που ανήκει στους τρεις κορυφαίους Ηλείους γκολκίπερ. Μια σπουδαία μεταγραφή για τους «βυσσινί», που ξεκινούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεταγραφική τους ενίσχυση. Ο πολύπειρος Ανδρέας Αντωνόπουλος, την προηγούμενη σεζόν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Αίαντα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Παίρνει και Μπαρδούση

Ο Αστέρας έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής» και με τον Αμαλιαδίτη κεντρικό αμυντικό Άγγελο Μπαρδούση, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε επίσης στον Αίαντα. Ο έμπειρος Μπαρδούσης θα επιστρέψει στον Αστέρα ύστερα από τέσσερα χρόνια, καθώς είχε παίξει στους «βυσσινί» την διετία 2015-2017.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος