FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Καράμπελας-«Πύργος-Έργο πολιτών»: Τρεις νέες σημαντικές υποψηφιότητες

Ημερομηνία: 01-03-2019 | Συντάκτης:

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Αντώνη Καράμπελα συμπορεύονται για τις εκλογές του Μαΐου οι Νίκος Φάμελος, πρώην αντιδήμαρχος Πύργου,Γεώργιος Κανελλόπουλος, Διπλωματούχος μηχανολόγος – μηχανικός και Βασίλειος Γιαννακόπουλος, συνταξιούχος, δίνοντας σημαντική ώθηση στην παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών».

Ο κ. Καράμπελας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή των προαναφερθέντων στελεχών στον συνδυασμό, εγκωμιάζοντας τις ικανότητες που έχουν επιδείξει κατά την προσωπική τους διαδρομή αλλά και την προοδευτική αντίληψη που έχουν για την αυτοδιοίκηση, την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου. Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν δηλώσεις, αναφέροντας:

Νίκος Φάμελος, πρώην αντιδήμαρχος Πύργου, υπάλληλος Υπ.Οικονομικών, μέλος Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας

«Το νέο θεσμικό Πλαίσιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μάς παρότρυνε να ονειρευτούμε για ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του δήμου Πύργου και ως δημοτική κίνηση «Πολιτεία Ενεργοί Πολίτες» να επιδιώξουμε να παλέψουμε και τελικά να διαμορφώσουμε τις απαραίτητες κοινωνικές συμμαχίες αρχών, αξιών και προγραμματικών συγκλίσεων.Συμπορευόμαστε και συμμετέχουμε στη δημοτική κίνηση «Πύργος – Έργο Πολιτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Καράμπελα. Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Αντώνη Καράμπελα για την αυτοδιοικητική του διαδρομή, το ήθος του και τις σταθερές του αξίες και πιστεύω ότι μαζί με τους υπόλοιπους άξιους συνεργάτες του θα παλέψουμε, θα διεκδικήσουμε και θα αγωνιστούμε για ένα Δήμο που αξίζει στους πολίτες του, ένα Δήμο που θα σέβεται την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και κυρίως τους ίδιους τους πολίτες του. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

 “Τις νέες ανάγκες σου κοίτα να δεις, σκοπούς αλάθευτους κοίτα να βρεις” Βάρναλης»

ΒασίλειοςΓιαννακόπουλος, συνταξιούχος

«Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου για τη συμμετοχή μου στην παράταξη “Πύργος Έργο Πολιτών” του Αντώνη Καράμπελα. Το ήθος του, η καθαρότητα σκέψης, μακριά από μικροπολιτικές και προκαταλήψεις, υπήρξε η αιτία για να πάρω μέρος σε αυτή την προσπάθεια. Από τη μεριά μου θα ήθελα να συμβάλω με κάθε τρόπο στην αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο δήμος μας.Ονειρεύομαι μία πόλη καθαρή και πολιτισμένη, μία πόλη για την οποία οι κάτοικοι της να αισθάνονται περήφανοι για αυτό και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να συντελέσω σ’ αυτό».

Γεώργιος Κανελλόπουλος,  Διπλωματούχος μηχανολόγος – μηχανικόςΕΜΠ

«Η πολιτική στήριξη στην παράταξη του Αντώνη Καράμπελα αποτελεί την πιο καταρτισμένη διοικητική εκδοχή για μία συνέχεια του θεσμικού κύρους του οποίου ως λειτουργός ο Αντώνης Καράμπελας υπηρέτησε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στις διοικητικές υπηρεσίες του νομού Ηλείας: κοινοτάρχης, πρόεδρος αναπτυξιακού συνδέσμου, αντινομάρχης περιβάλλοντος  και υποδομών και υγείας_πρόνοιας, αντιδήμαρχος διοίκησης. Έχει την καλύτερη γνώση και την εμπειρία που είναι αναγκαία για να λυθούν προβλήματα σε πόλη και χωριά του Πύργου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος