FOLLOW US: facebook twitter

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Πύργο παραμονή της απόφασης του Εφετείου για την Χρυσή Αυγή: «Απαίτηση όλων: Οι εγκληματίες ΝΑΖΙ στη φυλακή!»

Ημερομηνία: 08-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Και η Ηλεία όπως και  όλη η  Ελλάδα, το βράδυ της Τρίτης, παραμονή της ανακοίνωσης της κρίσιμης απόφασης του Εφετείου για την δίκη της Χρυσής Αυγής, ένωσε την φωνή της με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας απαιτώντας: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΧΩΣ ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ-ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ!!

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΗΛΕΊΑΣ  λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πλατεία Δικαστηρίων, όπου οι συγκεντρωμένοι πολίτες φώναζαν συνθήματα όπως “Καμία ανοχή, καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χ. Α.Οι ναζί στη φυλακή ισόβια και ο Φασισμός δεν θα πεθάνει με δικαστικές αποφάσεις, τον σκοτώνουμε καθημερινά με τους Δημοκρατικούς κοινωνικούς αγώνες!!” Παλμός, αντιφασιστικά συνθήματα, πανό  και έντονη παρουσία της νεολαίας συνέθεσαν την εικόνα της προχθεσινής συγκέντρωσης στον Πύργο.

Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο συμμετείχαν δημοκρατικοί πολίτες και μέλη κοινωνικών κινημάτων από όλο τον νομό, καθώς και  η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, όπως και μέλη του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος