FOLLOW US: facebook twitter

Ανθεστήρια Γαστούνης 2024: Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου

Ημερομηνία: 09-05-2024 | Συντάκτης:

Εάν είσαι μαθητής / μαθήτρια  Γυμνασίου ή Λυκείου, μην χάνεις χρόνο! 

Ο Δήμος Πηνειού στο πλαίσιο των Ανθεστηρίων Γαστούνης 2024 σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει με θέμα «Ανοιξιάτικα κλικ στο Δήμο μας»

Πιάσε τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό σου, περιπλανήσου στις γειτονιές του Δήμου Πηνειού, εμπνεύσου από την Άνοιξη και αποθανάτισε τις αγαπημένες σου εικόνες.

Αισθάνεσαι ακόμη περισσότερο δημιουργικός; Μπορείς να φωτογραφίσεις τη δική σου σύνθεση με θέμα τον τρόπο που εσύ αντιλαμβάνεσαι την Άνοιξη στο Δήμο μας.

Μην αργείς! Στείλε τη φωτογραφία στο email culture.dpineiou@gmail.com !

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην σελίδα του facebook:  Δήμος Πηνειού / Municipality Of Pinios . Η συμμετοχή που θα αποσπάσει τα περισσότερα likes θα αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού και ο/η «φωτογράφος» θα κερδίσει ένα tablet.

Σημειώνεται ότι όλες οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρόκειται να εκτεθούν σε ανοικτή για το κοινό έκθεση κατά τη διάρκεια των Ανθεστηρίων!

Όροι συμμετοχής

  • Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φωτογραφίες που έχουν ληφθεί εντός των ορίων του Δήμου Πηνειού ή /και έχουν σημείο αναφοράς τον Δήμο Πηνειού.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου που κατοικούν στον Δήμο Πηνειού.
  • Κάθε φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από το όνομα του/της συμμετέχοντα/συμμετέχουσας, τηλέφωνο επικοινωνίας και λεπτομέρειες για την τοποθεσία λήψης της.
  • Λήξη προθεσμίας αποστολής συμμετοχών: Κυριακή 19/05.
  • Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν μόνο όσες φωτογραφίες σταλούν στο email culture.dpineiou@gmail.com . Φωτογραφίες μέσω messenger  δ ε ν  θα λαμβάνονται υπόψη.
  • Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στη σελίδα του facebook:  Δήμος Πηνειού / Municipality Of Pinios τη Δευτέρα 20/05 ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.
  • Η καταμέτρηση των likes για την ανάδειξη του νικητή/ της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/5 (2 μ.μ.).  
  • Κάθε μαθητής / μαθήτρια μπορεί να συμμετάσχει με μία μόνο φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος