FOLLOW US: facebook twitter

«ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ»: Πρωταγωνιστές τα παιδιά μας!

Ημερομηνία: 23-05-2023 | Συντάκτης:

Τα μικρά παιδιά έδωσαν το λαμπρό στίγμα τους και στις εκδηλώσεις στο Τραγανό στα πλαίσια των Ανθεστηρίων Δήμου Πηνειού

Την Δευτέρα 22 Μαΐου στους κεντρικούς δρόμους της Κοινότητας Τραγανού πραγματοποιήθηκε ποδηλατοδρομία με τερματισμό στο Δημαρχείο όπου στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι, μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γυναικών Τραγανού έδειξαν τις ικανότητές τους στον παραδοσιακό χορό.

Είχε προηγηθεί εσπερίδα με θέμα «Οι εξελίξεις στον αγροτικό τομέα στον Δήμο Πηνειού» με εισηγητές τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, τον κ. Πραπόπουλο Μάριο επιστημονικό συνεργάτη ΠΔΕ και τον κ. Παρασκευόπουλο Παναγιώτη προϊστάμενο του τμήματος φυτοπροστασίας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Ηλείας. Τον συντονισμό των εκδηλώσεων είχε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος. Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια από λαϊκή ορχήστρα.

Λουλούδι και Άνοιξη είναι το θέμα της έκθεσης ζωγραφικής έργων παιδιών που λειτουργεί (έως 28 /5) σε χώρο δίπλα στο Δημαρχείο Σισίνη. Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος που επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου την έκθεση των μικρών καλλιτεχνών, δήλωσε: 

«Η ευαισθησία, η φαντασία και η καθαρότητα της σκέψης και των συναισθημάτων, αποτυπώνονται στους πίνακες ζωγραφικής των μικρών καλλιτεχνών. Τα χρώματα μιλάνε! Εξαιρετικά έργα , μαθητών και δασκάλων, φιλοξενούνται στην έκθεση ζωγραφικής στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ανθεστήρια Δήμου Πηνειού». Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους την κ. Σοφία Αρβανίτη, τον κ. Στέλιο Ράϊδο και τον κ. Χρίστο Χάσα».

Την ίδια μέρα στο Κουρβισιάνειο πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα εκδήλωση-αφιέρωμα στον αείμνηστο Δημοσθένη Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άφησε το αποτύπωμά του και στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Πηνειού.

Τα «Ανθεστήρια Δήμου Πηνειού» συνεχίζονται με πλειάδα θεματικών εκδηλώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος