FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στο νησί ο ΠΑΟΒ για διάκριση

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με καλή ψυχολογία πάει την Κυριακή στο νησί ο Παμβουπρασιακός στη ρεβάνς του 1-1 του Α΄ γύρου. Είναι  το παιχνίδι που θα χτυπήσει με όλες της τις δυνάμεις η «Μπάρτσα», ώστε να πάρει ό,τι καλύτερο μπορέσει. Πάει πλήρης, καθώς στη διάθεση του Τσίρκοβιτς τίθεται και ο Ντόμας, ο οποίος με τις εμπειρίες του προσθέτει δύναμη στη ομάδα. Υπάρχει αισιοδοξία που εκφράστηκε με τις δηλώσεις του Μίκι μετά τον αγώνα.

*Η ομάδα ενισχύθηκε πλέον και με το γνωστό γκολκίπερ Σταθόπουλο  από τον Αστέρα, που θα αποτελέσει δίδυμο με το Λαδά.

 

«Καθάρισε» ο Νικολόπουλος

Ο Θανάσης Νικολόπουλος, ένας εξαιρετικός παίκτης, που έγραψε τη δική του ιδιαίτερη σταδιοδρομία από τον Ηλειακό Λεχαινών ως την Κόρινθο, Β΄ Εθνική αλλά και στον ΠΑΣ Γιάννενα, επανήλθε στα γήπεδα, μετά τη σταδιοδρομία του και στον ΠΑΟΒ. Ήδη εδώ και λίγο καιρό, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, επανήλθε στην ενεργό δράση, ως στέλεχος του Ολυμπιακού Σαβαλίων. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πέλοπα, μπήκε στο 64΄ κι έβαλε την υπογραφή του στο 64΄ και 77΄. Ήταν τα δύο πρώτα γκολ του Θανάση για φέτος.

 

Καρέ ο Σταθάτος

Ένας εξαιρετικός μεσοεπιθετικός, ο Γιώργος Σταθάτος (πέρσι στον Πανηλειακό, φέτος στον Αίαντα) πέτυχε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ολυμπιάδα καρέ τερμάτων. Ένα σπάνιο επίτευγμα. Ήδη ο Σταθάτος, που σκοράρει συχνά, έχει σημειώσει φέτος 13 γκολ!

 

Χατ-τρικ ο Γεωργιόπουλος

Συνεχίζει το καλό σερί του ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Νίκης Τραγανού, Γιώργος Γεωργιόπουλος. Στο νικηφόρο 5-0 με το Βαρθολομιό ο Γιώργος πέτυχε χατ-τρικ, συμβάλλοντας έτσι στην ευρεία νίκη της ομάδας του. Ήδη ο Γεωργιόπουλος έφτασε τα 11 γκολ φέτος.

 

Στατιστικά κι άλλα

Την κάτω βόλτα έχει πάρει η Ολυμπιάδα Γουμέρου. Η καλή αρχή αποτελεί παρελθόν, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα πρώτα ματς, με προπονητή τον Χρήστο Αγγελόπουλο. Ένα ενδιάμεσο καλό διάστημα, μεταξύ 8ης και 10ης αγωνιστικής, ήταν έκλαμψη, γιατί έχουν ακολουθήσει 6 σερί ήττες και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει, πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η ρότα. Έχει παραιτηθεί ο Τομαρόπουλος και κουμάντο κάνουν οι ίδιοι οι παίκτες.

*Μέτρια είναι και η πορεία του Κουρτεσίου, το οποίο με Παπουτσή δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά θα χρειαστεί εγρήγορση, ώστε να μείνει στη ζώνη των πλέι-άουτ (τουλάχιστον).

*Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Πέλοπα Πελοπίου, κυρίως γιατί έχει κακή άμυνα. Δύσκολα θα ανανήψει…

*Τέλος ο Ν. Κόροιβος κάνει απελπιστικά κακή πορεία και πάλι καλά που οι παίκτες αντέχουν και δεν τα έχουν παρατήσει. Μία νίκη και μία ισοπαλία και σερί ήττες!

 

Σε κρίσιμη καμπή η Α2 Κατηγορία

Γιγαντώνεται η μάχη στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Αυτή τη στιγμή και σε 16 από τους 26 αγώνες συνεχίζουν οι 13 ομάδες μετά την αποχώρηση της Προόδου. Τρεις ομάδες είναι εκτός τετράδας και απέχουν ένα βαθμό από την ομάδα του Γερακίου (29 β.). Είναι η Δάφνη, το Σκουροχώρι και ο Διγενής, έχοντας από 28 βαθμούς. Αντιλαμβάνεστε τι γίνεται. Πιο κάτω ο Ηλειακός Λεχαινών έκανε την εκτός έδρας νίκη στην επίσημη πρώτη του Νίκου Τσάμη στον πάγκο των «γαλάζιων καβαλάρηδων».

 

Μεγάλο διπλό η Δάφνη

Τεράστιο διπλό έφερε στη Βαρβάσαινα η Δάφνη και αν βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή της θα έχει μέλλον. Να μπει δηλ. στην τετράδα και να διεκδικήσει κάτι καλό στη συνέχεια. Ο Ατρόμητος, που έχει βελτιωθεί, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η ομάδα της Ανδραβίδας έφερε τούμπα το παιχνίδι και αφού ισοφάρισε με το Δημόπουλο, με δύο γκολ του νεαρού και πρόσφατα αποκτηθέντος από τους Πρίγκιπες Λεχαινών, Μάριου Αρβανίτη, πήρε τη νίκη (1-3).

*Η ομάδα του κ. Δρακόπουλου έχει κάνει ως τώρα πολλές γκέλες, που δεν όφειλε. Αν σταθεροποιηθεί στη συνέχεια, τότε θα μπει στην τετράδα.

 

Από στημένα δύο γκολ

Βρήκε τον εαυτό του ο Ηλειακός Λεχαινών και πέτυχε καλή νίκη στα Μακρίσια (0-2). Και τα δύο γκολ μπήκαν στο β΄ ημίχρονο, όταν οι κυανόλευκοι κυριάρχησαν του Α.Ο.Μ. που παρουσιάστηκε ενισχυμένος με Ζωμένο, Πετρόπουλο.

*Και τα δύο γκολ του Ηλειακού πέτυχαν με φάουλ ο Κουρλός (64΄) και με πέναλτι ο Μουσερής (72΄) το οποίο κέρδισε ο Μαράτος.

 

Σε κίνδυνο υποβιβασμού

Σε κίνδυνο υποβιβασμού βρίσκονται τέσσερις ομάδες, πέραν της Προόδου Σαλμώνης που… αποχαιρέτησε. Κινδυνεύουν ακόμη, ο Α.Ο. Μακρίσια, οι Λέοντες κι ο Αετός Κέντρου (περισσότερο) και η Α.Ε. Πηνείας (λιγότερο).

 

Οι πρωτοπόροι

Με απώλειες 3 βαθμών ο Κακόβατος προηγείται στον πρώτο όμιλο της Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας. Στο δεύτερο όμιλο προηγείται η Θύελλα Καρδαμά με απώλειες 9 βαθμών, ενώ στον τρίτο όμιλο ο Αχιλλέας Νεοχωρίου έχει απώλειες 2 βαθμών-μόνη αήττητη ομάδα.

*Από κοντά ο Άρης Στρέφη, το Χειμαδιό, το Αλποχώρι και το Σώστη με τον Πηνειακό. Αυτοί θα παλέψουν ως το τέλος για την είσοδο στα πλέι-οφ. Απεναντίας ο Ωλενειακός θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, όπως και ο Μυρσιναϊκός.

 

Στην Κεφαλονιά

Στη γειτονική Κεφαλονιά έφτασαν χθες ο Νίκος Σταυρόπουλος και οι Ασημακόπουλος, Καραμέρος για να σφυρίξουν τις μικτές αντιπροσωπευτικές ομάδες του νησιού με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Πάντα με γλίσχρες απολαβές, ε, κύριε Πρόεδρε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος