FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Επιτραπέζια αντισφαίριση: Νίκη και τετράδα για τον Ερμή

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) Βετεράνων Δυτικής Ελλάδας, ο Ερμής Αμαλιάδας, η μία από τις ομάδες βετεράνων του συλλόγου Α.Ο. Αρίων που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία, επιβλήθηκε της ομάδας των Βετεράνων Αναγεννησιακού Πάτρας με σκορ 5-3.

Ο Τάσος Κούρτης πέτυχε μία νίκη, οι Κώστας Δημακόπουλος και Γιάννης Λεμπέκος πέτυχαν από δύο νίκες, ενώ αγωνίστηκε και ο Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αμαλιάδας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 1η τετράδα του πρωταθλήματος και με μία νίκη ακόμη στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΤΕ Πάτρας, θα οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ.

Επίσης στη προκριματική φάση του ομαδικού Εφήβων -Νεανίδων στις 18 Ιανουαρίου 2020 για τις ομάδες της Δυτικής Ελλάδας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, είχαμε τη συμμετοχή του Γιώργου Μιχαλόπουλου (αγωνίζεται με την ομάδα της Γαλήνης Πάτρας, όπου έχει δοθεί με υποσχετική για 1 έτος) με την ομάδα της Γαλήνης να παίρνει τελικά το ένα από τα δύο εισιτήρια για την Τελική Φάση και να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια μαζί με την ομάδα του Ξυλοκάστρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Γαλήνης με 3 νίκες έναντι των ομάδων του Ξυλοκάστρου, Φοινίκων Πάτρας και Λέων Κορινθίας και 1 ήττα από την ομάδα της Παγώνας Πάτρας, κατάφερε την 1η πρόκρισή της σε μια Τελική Φάση Εφήβων και την κατάληψη της 1ης θέσης.

Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία αφού ανήκει στους παίδες, έχοντας καλή απόδοση και αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος