FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στη μακρινή Ελευθερούπολη με ελπίδες

Ημερομηνία: 08-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλο ταξίδι θα κάνει από σήμερα ο Κόροιβος, καθώς θα επισκεφτεί τη μακρινή Ελευθερούπολη του νομού Καβάλας, όπου αύριο θα παίξει με την ομώνυμη ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η νεοφώτιστη ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου έχει κάνει 2-2. Έχασε μέσα από το Χαρ. Τρικούπη και νίκησε το Σάββατο τον Απόλλωνα και προχθές τον Οίακα (83-77). Άρα έχει πάρει τα πάνω της, παρότι δεν έχει ηχηρά ονόματα και πάει για παραμονή.

*Ο Κόροιβος με νέο προπονητή τον Καραγιάννη, δούλεψε όλη την εβδομάδα και αν ο Ματαλών κατορθώσει να παίξει, τότε θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι του.

*Θα σφυρίξουν οι Κ. Πουρσανίδης, Λόρτος, Θεοδώρου, άπαντες του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

 

 

Παίζουν μπάλα τα κοριτσάκια

Επίσημη πρώτη της γυναικείας ομάδας του Τραγανού την Κυριακή στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Άρη Τρίπολης. Η μοναδική ομάδα γυναικών στο νομό αξίζει κάθε επαίνου και προβολής. Προπονητής και φέτος ο κ. Γεωργιόπουλος, που οδηγεί τα κοριτσάκια της Νίκης στο πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας. Ευελπιστούμε πως η ομάδα του Τραγανού θα ξεκινήσει νικηφόρα τις προσπάθειές της, με αντίπαλες ομάδες (4ος Όμιλος) Ακαδημία Δόξα, Αυτόνομη Πάτρας, Α.Ε. Καλαβρύτων, Λύκοι Αιγιαλείας και φυσικά Άρη Τρίπολης.

*Θα σφυρίξει ο Κομπιλίρης (Μεσσηνίας), νεοσύλλεκτος στη διαιτησία.

 

 

«Μάχη» μέχρις εσχάτων με Σπάρτη

Μάχη μέχρις εσχάτων θα δώσει την Κυριακή ο Πανηλειακός απέναντι στην ισχυρή επαγγελματική ομάδα της Σπάρτης. Μια μάχη άνιση εν πρώτοις, αλλά αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη, δεν μπορούμε να ξέρουμε την έκβαση του αγώνα. Μετά το «στραπάτσο» από τη Ζάκυνθο, οι Λακεδαιμόνιοι δεν έχουν άλλο δρόμο ειμή να βγουν πάλι στη λεωφόρο των επιτυχιών. Θα τους αφήσει ο νεανικός Πανηλειακός; Ιδού η απορία.

 

*Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα, η οποία έχει ήδη τραυματία το Δαλαβούρα, στα πιτς ακόμη τον Μπουρνέλη και απόντα τον Πρέντι (κίτρινες).

*Από Σπάρτη μεριά να δούμε, αν ο Τσίρκοβιτς θα χρησιμοποιήσει το Γιάννη Σωτηρόπουλο, απέναντι στην παλιά του ομάδα.

*Διαιτητής ορίστηκε ο Ανδριανός (Οικονόμου-Κακαφώνης) από την Αχαΐα, αφού η ΚΕΔ αξιολόγησε το παιχνίδι και όρισε διαιτητή Β΄ Εθνικής.

 

 

Η Βάρδα στα Βραχνέικα

«Πληγωμένη» η ομάδα του Παμβουπρασιακού από την ισοπαλία στο 97΄  στο Τσιλιβή και τα έργα και ημέρες του Μεσσήνιου ρέφερι Ρέκκα, είναι υποχρεωμένη να πάει στα κοντινά Βραχνέικα για τη μάχη με τον Διαγόρα.

Η ομάδα της Αχαΐας έχει τα δικά της προβλήματα. Υπερτερεί ένα βαθμό του ΠΑΟΒ και προχθές δοκίμασε δεινή ήττα στο Διαβολίτσι, ενώ έχασε με κόκκινη δύο παίκτες (Γεωργαντόπουλος, Λίπι). Όμως απουσίες έχει και η Μπάρτσα, καθώς στο φ.α. γράφτηκε  από τον αξέχαστο Ρέκκα ο Ανδρέας Γούρμος. Πάντως ο ΠΑΟΒ φέρνει καλά αποτελέσματα στα Βραχνέικα, μάλιστα πέρυσι νίκησε 2-1.

 

*Θα σφυρίξει ο Καυκάς (Μεσσηνίας), πατριώτης του Ρέκκα!

 

 

Επιτέλους νίκη

Είναι ώρα πλέον για νίκη του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η γκίνια. Αντίπαλος αυτή τη φορά ο «γείτονας» Α.Ο. Διαβολιτσίου, που ως τώρα κάνει παραπλήσια πορεία με την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη. Είναι η ώρα να νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» που ατύχησαν προχθές στην Πάτρα. Αναμένεται να ενισχυθούν με τον Θύμιο Παπαδόπουλο που θα καλύψει τη θέση του στόπερ, ώστε ο Καπλάνης να πάει στα χαφ.

*Θα σφυρίξει ο Άγγελος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), που είναι πολύ καλός διαιτητής, αφού έχει ξεκινήσει από την Ηλεία.

 

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πάμε στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής και η πρωτοπόρος Δόξα θα επισκεφτεί τα Σαβάλια, όπου θα συγκρουστεί με τον τοπικό Ολυμπιακό. Άλλη μια επικίνδυνη έξοδος για τη μελανόλευκη ομάδα, η οποία έχει φιλοδοξίες και καλή ομάδα. Τα ίδια συμβαίνουν όμως και με τα Σαβάλια.

*Σημαντικά  παιχνίδια για την τετράδα είναι η συνάντηση Αστέρα-Αλφειού, Ηλειακού Βαρθολομιού-Α.Ο. Ξενοφών και Ν. Κοροίβου-Αίαντα.

*Στη μάχη των ουραγών ο αγώνας Προοδευτικής-Πελοπίου προέχει, όπως και η αβέβαιη μάχη ΑΠΟΚ-Πέλοπα, που πιθανώς να συναντιούνται και πρώτη φορά!

*Υπάρχουν προοπτικές για 3 ή 4 διπλά!

*Να σας θυμίσουμε ένα περσινό αποτέλεσμα: Σαβάλια-Δόξα 0-0.

 

 

Ο Γιαννακόπουλος

Είχα γράψει προ καιρού ένα σποτ για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννακόπουλο, που προερχόταν από τους μικρούς του Πανηλειακού, δόθηκε στη συνέχεια στον Ενιπέα, όπου διέπρεψε πέρυσι. Φέτος πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις σε σχολή της Καλαμάτας και μεταγράφηκε στην ομάδα της Θουρίας (Α΄ τοπικό) όπου και αγωνίζεται.

 

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Τέταρτο παιχνίδι για φέτος για το Γ. Μαρκαντωνάτο, ο οποίος θα σφυρίξει στη Ζάκυνθο στο παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με το Γύθειο. Βοηθοί του οι Λιάπης, Καραμέρος. Και για το Λιάπη είναι τέταρτο παιχνίδι, ενώ για τον Καραμέρο είναι το τρίτο.

 

*Παρατηρητές διαιτησίας δεν όρισαν αυτή την αγωνιστική. Τους άφησαν να ξεκουραστούν και να πάνε σε κάνα δύο παιχνίδια έκαστος στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

*Παιχνίδι γυναικείου πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας θα διευθύνει ο Β. Τσάκαλης με βοηθούς τη Βασιλοπούλου και τον Καλαμαρά (Ίκαρος Πετρωτού-Αμαζόνες Κορινθίας) στην Πάτρα. Είναι το δεύτερο φέτος για τον Ηλείο διαιτητή που μπήκε φέτος στις εθνικές κατηγορίες.

*Ένα παιδί μου έλεγε πως τη Δευτέρα έρχεται πάλι να διδάξει ο Καλαματιανός εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Χρονόπουλος. Ελπίζουμε πως θα φωτίσει έτι περισσότερο τους διαιτητές της Ηλείας, ώστε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους στα γήπεδα.

 

 

Σφυρίζουν ανελλιπώς

Τρεις διαιτητές σφυρίζουν ανελλιπώς ως τώρα στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής και τα καταφέρνουν πολύ καλά. Έχουν έξι στα έξι και είναι αλφαβητικά οι Καραβίδας, Κούλης, Παυλόπουλος.

*Και για να είστε μέσα στα διαιτητικά πράγματα, ως την 6η αγωνιστική στην Α΄ τοπική έχουν χρησιμοποιηθεί δώδεκα διαιτητές. Δεν έχουν οριστεί ακόμη οι Γεωργόπουλος, Αποστολόπουλος, Ρηγόπουλος που έχουν τα προσόντα.

 

 

Ο Πανωλενειακός

Σε χθεσινό σχόλιό μας κάναμε μικρή αναφορά στον μπασκετικό Πανωλενειακό. Στο κλείσιμο της στήλης ο τέως δήμαρχος και συντονιστής της ομάδας, μας πληροφόρησε πως από το 2014 δεν είναι πρόεδρος του σωματείου. Είπαμε κι άλλα, τα οποία θα διαβάσετε από αυτή εδώ τη στήλη την Τρίτη!

 

*Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Τέλος τα αγγουράκια στη λαϊκή. Βγήκανε τα γουλιά ήδη!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος