FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σε στασιμότητα η Α΄ τοπική

Ημερομηνία: 07-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μπήκε ο Ιούλιος. Στην μετά τον κορονοϊό εποχή το ποδόσφαιρο της Ηλείας βρίσκεται σε πλήρη ακινησία. Ούτε φύλλο δεν κινείται. Μιλάμε για την Α΄ τοπική των 18 ομάδων που αποτελεί εφεύρεση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας, μέσω της αναδιάρθρωσης! Με αυτόν τον αριθμό ομάδων οφείλει να πορευτεί το τοπικό ποδόσφαιρο. Θα τις δούμε και τις 18 σε προσεχή σημειώματα-σχόλια, ώστε να αποκτήσουμε μία εικόνα, έστω και προσωρινή!

 

Εν αναμονή εξελίξεων

Ο Πανηλειακός απέκτησε ήδη διοίκηση και αφού συγκροτηθεί σε Σώμα θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις, με τον προπονητή Σάκη Θεοδωρακόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο. Υπάρχουν παίκτες από πέρσι που είναι ό,τι πεις για την Α΄ τοπική, όπως τ’ αδέρφια Δ. και Π. Τσίγκρηλα, ο Παπαπέτρου, ο Νικολόπουλος, ο Δαλαβούρας, ο Μπάλλας, ο Πρέντι, ο Κωστόπουλος, ο Αρβανίτης, ο Λίλα και οι λιγότερο γνωστοί Ρουμελιώτης και Ρούνης, χωρίς να ξεχνάμε το Μπουρνέλη που φέτος θα είναι η χρονιά του. Εννοείται πως θα γίνουν μεταγραφές και ακούστηκε πως επανέρχεται ο γκολκίπερ Καπετανάκης!

 

Κάτι ακούγεται…

Κάτι καλό ακούγεται- επιτέλους-κατά Αμαλιάδα μεριά. Λέγεται πως τα ηνία θα αναλάβει επιφανής παράγοντας. Έχει καλή φήμη στην πιάτσα, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομά του. Θα στηριχτεί ο Αστέρας στα δικά του παιδιά που πρωταγωνίστησαν και πέρσι. Φημολογείται πως στην ομάδα είναι πιθανό να ενταχθεί και ο περσινός πρώτος σκόρερ Καράμπελας, ο οποίος αποχώρησε από τον Αίαντα!

 

Ουδέν νεότερον

Ξεκίνησαν τα… όργανα κάπως νωρίς στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, αλλά τίποτε δεν έχει γίνει στην ουσία. Τα νήματα κινεί ο Μπάδας, του οποίου η θητεία μαζί με τους συνεργάτες του είναι διετής. Άρα αυτός έχει τις πρωτοβουλίες και θα πει την τελευταία λέξη.

 

Βαθύ σκοτάδι

Σιγή των πάντων στη Ν.Μανολάδα. Μιχαλόπουλος και Πρίφτη είναι παρητημένοι εδώ και καιρό. Ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να ξημερώσει στην προσφυγική ομάδα, η οποία ταλαιπωρείται διοικητικά κάθε καλοκαίρι. Πάντως, ο Γ. Λαγός και οι παίκτες περιμένουν.

 

Αυτή λέγεται… Νίκη!

Στο Τραγανό άρχισαν νωρίς οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις περί του πρακτέου την καινούρια χρονιά. Έγινε η συνέλευση και ακολούθησαν «πηγαδάκια» ώστε να βρεθούν οι άνθρωποι που θα ηγηθούν του Δ.Σ.. Αυτούς δεν τους φοβόμαστε. Θα χάσουν όμως παίκτες πέραν του Βατσή.

 

Α.Ο. Ξενοφών

Έγινε μια πρώτη συνέλευση με ελάχιστους μετέχοντες. Οι βασικοί όμως ήταν παρόντες. Θα επακολουθήσουν κι άλλες συζητήσεις. Το θέμα είναι πως ο Βλαχόπουλος θα πάρει πάλι τα ηνία, ενώ όσο υπάρχουν Κουής, Κωστόπουλος και δύο-τρεις άλλοι η ομάδα της Κρέστενας θα πρωταγωνιστεί.

 

Αιδώς Αργείοι

Γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου το Σάββατο. Γιορτάζαμε το έπος του αιώνα, της 4ης Ιουλίου 2004, όταν η τρισένδοξη Εθνική μας νίκησε 1-0 στον τελικό την Πορτογαλία και πήραμε το ευρωπαϊκό. Η ημέρα εκείνη έχει μείνει αποτυπωμένη βαθιά στη μνήμη των Ελλήνων φιλάθλων κι έχει καθιερωθεί ως αργία από την ΕΠΟ.. Κι όμως εδώ η ΕΠΣ Ηλείας δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα στους Ηλείους φιλάθλους. Οι δημόσιες σχέσεις παίρνουν ένα πελώριο μηδενικό. Ούτε μια σημαία δεν αναρτήθηκε στα γραφεία της Ενώσεως, ούτε ένα μήνυμα στον τοπικό Τύπο. Στη μούγκα όλα. Μένει το έργο του πρώην συμβούλου της Ένωσης, του Γιώργου Καριώρη στον εξωτερικό τοίχο των γραφείων να θυμίζει πως εκεί στεγάζεται το ηλειακό ποδόσφαιρο! Αιδώς Αργείοι!

 

Πότε;

Πρόεδρε, την τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ που είχατε προγραμματίσει αρχές του περασμένου Μάρτη κι αναβάλατε λόγω του ιού, πότε θα την κάνετε; Είναι η τρίτη φορά που η στήλη  διατυπώνει την ερώτηση!

 

Το παράβολο

Η ΕΠΣ Ηπείρου έβαλε παράβολο 40 ευρώ για την Α΄ τοπική, Πρόεδρε, ενώ η Ένωση Χαλκιδικής μηδένισε το παράβολο! Εσείς τι ακριβώς θα κάνετε; Απλό το ερώτημα!

 

Πρόβλημα ο Τζίκας

Μεγάλο ζήτημα έχει δημιουργηθεί στον Ηλειακό Βαρθολομιού με τα διοικητικά. Πάμε για τρίτη και τελική Γ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή και ο Γιάννης Τζίκας παραμένει ακλόνητος στην προεδρία, αλλά χωρίς συμβούλους, οι οποίοι θεαματικά παραιτήθηκαν πριν την ώρα τους! Έχει γεννηθεί κατά τη γνώμη μας, πρόβλημα, καθώς ο συμπαθής και επί έτη Πρόεδρος επιμένει. Οι εκλογές όμως θα δείξουν. Έπειτα ο Τζίκας μπορεί να ασχοληθεί με ευρύτερο πεδίο του ποδοσφαίρου, όπως είναι η ΕΠΣ. Άλλωστε πρόσφατα κάτι τέτοιο ισχυρίστηκε.

 

Τα ποσοστά

Σε σάιτ ποδοσφαιρικού περιεχομένου διαβάσαμε, πως οι ΕΠΣ δεν δικαιούνται να εισπράττουν ποσοστά από τους διαιτητές εθνικών πρωταθλημάτων (επαγγελματικά). Το θέμα συζητήθηκε κατά την πρόσφατη απολογιστική συνέλευση της ΕΠΟ και το εισηγήθηκε ο επιτετραμμένος της UEFA, Χούμπελς, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα, όταν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος