FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πυρ και μανία κατά Αυγενάκη!

Ημερομηνία: 03-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σαράντα ΕΠΣ, οι γνωστές που ανήκουν στο κλίμα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, δηλαδή στους Σαββίδη-Μελισσανίδη, ξιφούλκησαν κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν, θέλει να αλώσει την Ε.Π.Ο.. Με αυτή την κυβερνητική παρέμβαση παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, διότι ο Υφυπουργός φαίνεται να αγνοεί ότι κυρίαρχο όργανο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η Γενική Συνέλευση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων!

*Η πρόταση για υποψηφιότητα Ζαγοράκη βρίσκει αντίθετες τις 40 από τις 53 Ενώσεις! Μεγάλη πλειοψηφία έναντι των 13 Ενώσεων που δεν παίρνουν θέση! Ανάμεσα σε αυτές και η ΕΠΣ Ηλείας, η οποία συμπορεύεται με την αντιπολίτευση. Έκπληξη υπάρχει με την Αργολίδα, που δεν υπογράφει την καταγγελία κατά του Υφυπουργού, αν και ανήκει στο κλίμα της Ε.Π.Ο..

 

Δεν υπέγραψαν

Να δούμε ποιες ΕΠΣ δεν υπογράφουν  την καταγγελία: Ηλείας, Αργολίδας, Λακωνίας, Πειραιά, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας, Ξάνθης, Άρτας, Χανίων, Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Λασιθίου (σύμπασα η Κρήτη), Ευρυτανίας.

 

Ο Δανιήλ στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ

Για την σφοδρή κατά Αυγενάκη ανακοίνωση μίλησε στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Δανιήλ από τα σημαίνοντα στελέχη του κλίματος ΕΠΟ. Ο Δανιήλ είπε ότι ο κ. Αυγενάκης κακώς προτείνει τον Ζαγοράκη ως υποψήφιο Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. για τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου. Αυτό το δικαίωμα με βάση το καταστατικό το έχουν μόνον οι Ενώσεις.

*Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρεμβαίνει στο έργο των Ενώσεων και καταστρέφει 1500 σωματεία, με την διάταξη ότι έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές των ΕΠΣ μόνον τα σωματεία που έχουν αθλητική αναγνώριση. Αυτά π.χ. για την Ηλεία είναι περίπου είκοσι! Μάλιστα, όσα σωματεία δεν έχουν αυτή την αθλητική αναγνώριση δεν μπορούν να μετάσχουν στα πρωταθλήματα!

*Έπειτα, ενώ είχε προετοιμάσει σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα μεταξύ ΕΠΟ και ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ κλπ. αιφνιδίως την ανέβαλε!

 

Στον αέρα η υποψηφιότητα Ζαγοράκη

Η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη για την Ε.Π.Ο. είναι στον… αέρα. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου έχει διορία να θέσει υποψηφιότητα… εκτός κι αν αναβληθούν πάλι οι εκλογές! Ακόμη, υπάρχει η  δυνατότητα να τον προτείνουν ως υποψήφιο Πρόεδρο, οκτώ Ενώσεις. Ο Ζαγοράκης έχει την εμπειρία, γιατί διετέλεσε Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί όμως ως Ευρωβουλυτής να διοικεί παράλληλα εδώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό δεν είναι και ενθουσιασμένος με την πρόταση της Κυβέρνησης, γιατί ως δοτός Πρόεδρος κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, να αντιμετωπίσει ανυπέρβλητα προβλήματα.

*Διαβάζουμε ότι είναι δοτός από τους «4», αλλά αυτό δεν είναι αληθές, γιατί οι τέσσερις δεν έχουν συμφωνήσει, έπειτα ο ίδιος δεν έχει βάλει υποψηφιότητα. Αυτή είναι η κατάσταση στα διοικητικά της Ε.Π.Ο..

*Αύριο, τοπικές εκλογές και διαιτητικά…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος