FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: «Πέρασε» από την Πάτρα

Ημερομηνία: 23-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Πολύ μεγάλη νίκη του Κοροίβου στην Πάτρα επί του Απόλλωνα. Για τους αναγνώστες της στήλης το διπλό στην «Περιβόλα» δεν αποτελεί έκπληξη. Είχαμε αναλύσει το παιχνίδι. Είχαμε σχολιάσει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα, αν η νίκη των «μπλε» ήρθε με δραματικό τρόπο και χάρη στην τύχη, αυτά έχει ο αθλητισμός.

*Νίκησε κι εκτός έδρας η ομάδα του κόουτς Σορώτου κι αυτό λέει πολλά, πέραν του ότι γεμίζει με αυτοπεποίθηση παίκτες, τεχνική ηγεσία, παράγοντες και φιλάθλους.

*Ήταν η δεύτερη νίκη του Κοροίβου στην Πάτρα στα χρόνια που οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Σπουδαίο γεγονός στατιστικά ήταν τα δέκα τρίποντα των «μπλε», εκ των οποίων από τρία πέτυχαν οι Κελαϊδής, Λαμπρόπουλος!

 

Πήρε το ηλειακό ντέρμπι

Ο σημερινός Παμβουπρασιακός δεν μπορεί να έχει πρόβλημα απέναντι στο φετινό Αστέρα. Έτσι η νίκη του 2-0 είναι φυσιολογική και τον  επαναφέρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κάπου 350 φίλαθλοι είδαν το παιχνίδι, όπου γοήτευσε με την απόδοσή του ο Μπούνας, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Ντόμας, Μικελάτος. Να εξάρουμε την απόδοση του τερματοφύλακα Λαδά που στο 1-0 έκανε την απόκρουση του αγώνα.

*Ο Αστέρας που έκανε την πρώτη επίθεση στο 60΄ κι έχασε ευκαιρία, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ιδιαίτερα, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Τζεφ στο 40΄. Καλύτεροι «βυσσινόλευκοι» οι Μανωλιάς, Αφράτης, ενώ στάθηκε καλά ο Πατρινός ρέφερι Ανδριανός.

 

Κάτι αλλάζει στο Τραγανό

Πολύ δύσκολη η αποστολή της Νίκης Τραγανού στο σμαραγδένιο νησί, απέναντι στον Ιάλυσο, για χάρη του οποίου φέτος η ΕΠΟ έκανε έτσι τον όμιλό μας, ώστε να δημιουργηθεί σάλος! Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 3-0 και τέθηκε μόνη επικεφαλής στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το σημαντικό για τη Νίκη είναι ότι έστω και αργά ενισχύθηκε με τον Αλβανό Λούζι (που έπαιξε) και το Ζαχαρή που αναμένεται να παίξει την Πέμπτη με τον Διαγόρα. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής και φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία, μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. Επικράτησε στο ντέρμπι επί της ομάδας της Ζαχάρως, η οποία έχει χάσει έδαφος στη διεκδίκηση μιας επίζηλης θέσης στη βαθμολογία, έχοντας όμως συνάμα βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα. Είναι όμως και άτυχη η ομάδα του Σταύρου Μεντή, αφού χάνει στις καθυστερήσεις δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας!

*Τη νίκη εκτός έδρας πέτυχε  και ο Α.Ο. Ξενοφών που επεβλήθη (1-2) της Προοδευτικής πανεύκολα. Εύκολο πέρασμα και της Δόξας από τη Γαστούνη με 1-4. Αυτό ήταν και το δεύτερο διπλό της αγωνιστικής. Είχαμε προβλέψει τρία διπλά, ήρθαν τα δύο!

*Μοναδική αήττητη ομάδα, αυτή του Ολυμπιακού Σαβαλίων, η οποία έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία (μέσα με Δόξα).

*Σημαντική και η νίκη του Αλφειού στο Επιτάλιο, όπου δάμασε τον Ηλειακό Λεχαινών (2-0).

*Στους κανονιέρηδες έχουν από 5 γκολ οι Πάρης Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών), Άγγελος Μούτσος (Α.Ο.Μ.) και ο Ηλίας Μπατζακόπουλος (Ενιπέας).

 

Η κάρτα υγείας

Να κλείσουμε το θέμα με την «κάρτα υγείας», το οποίο ταλαιπώρησε  τις ομάδες και τις Ενώσεις, με αναβολές αγώνων, έστω και μια Τετάρτη. Υπεύθυνη γι’ αυτό το μπάχαλο είναι η ΕΠΟ του Γραμμένου, η οποία από τις 2 Αυγούστου είχε το έγγραφο του Υφυπουργού Βασιλειάδη για την κάρτα υγείας. Αυτό το έγγραφο, αντί να το στείλει στις ΕΠΣ της χώρας, το κράτησε στο συρτάρι και το εμφάνισε  έπειτα από δύο μήνες! Μπάχαλο από μία ΕΠΟ που έχει χάσει το παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς, ακόμη και στην Εθνική!

*Ευτυχώς ο Βασιλειάδης κατάλαβε ότι δεν είχε περιθώρια. Έκανε πίσω και έδωσε προθεσμία ως το τέλος του έτους. Ελπίζουμε οι ομάδες να προχωρήσουν και να βγάλουν την κάρτα υγείας στα δύο νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας του νομού.

*Ας πάρουν τις ομάδες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ και σε συνεργασία με τον Τάκη Αντωνακόπουλο, να τις βοηθήσουν, γιατί καμία δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σε εκτός νοσοκομείου γιατρούς!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot