FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ολυμπιονίκης το γελαστό παιδί

Ημερομηνία: 06-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλαλαγμοί, χαρές, χειροκροτήματα, δηλώσεις επί δηλώσεων, ακολούθησαν το κατόρθωμα του ενθουσιώδους Εμμανουήλ, μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο θεαματικό αγώνισμα του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

*Το ’πε και το ’κανε ο συμπαθέστατος αθλητής του Απόλλωνα Πύργου και μας γέμισε χαρά κι ελπίδες για ένα φωτεινό μέλλον.

*Είμαι 21 χρονών, είπε, και για 4 χρόνια θα μιλάτε για μένα! Το 5.80 με γεμίζει ελπίδες!».

*Δίκαιη η χαρά του Εμμανουήλ. Έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο πάνθεον των επικοντιστών για το μέλλον. Είναι ένας Ολυμπιονίκης. Διάδοχος του Γιώργου Ρουμπάνη που στη Μελβούρνη το 1956 αναδείχτηκε Ολυμπιονίκης (3ος). Του Χρήστου Παπανικολάου που ήταν 4ος με 5.35μ. στο Μεξικό και φυσικά τον Φιλιππίδη που είναι σύγχρονός του.

*Το μέλλον είναι δικό του. Χαρά στους γονείς του!

 

Επιτυχία ο Παρασκευόπουλος

Από τους κοντινούς προπονητές ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι ο καλύτερος και μπορεί να οδηγήσει τον Παμβουπρασιακό στα πεπρωμένα του. Έχει όλα τα προσόντα τυπικά και ουσιαστικά να οδηγήσει την ομάδα της Βάρδας στα δύσκολα μονοπάτια της νέας Γ΄ Εθνικής, που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τη λήξασα. Φέτος ήταν ένα φεγγάρι στην Παναχαϊκή και θεωρήθηκε πετυχημένος, άσχετα αν δεν έμεινε στον πάγκο της πατρινής ομάδας, γιατί αυτός είναι ηλεκτρική καρέκλα.

 

Ο Ηλίας Κουλούρης

Δεν θα μπορούσε να μείνει στον Αίαντα ο Ηλίας Κουλούρης. Η φήμη του ως πρώτου σκόρερ όλης της Γ΄ Εθνικής (12 γκολ σε 11 αγώνες) πέρασε τα όρια της Ηλείας και Αχαΐας. Υπέγραψε στα Τρίκαλα, μια κατηγορία πιο πάνω, οπότε δεν μπορούσε να αρνηθεί τέτοια πρόταση.

*Ήταν εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως το συμβούλιο του Αίαντα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους της ομάδας της Γαστούνης. Δεν παρέλειψε κι όλους εμάς τους αθλητικογράφους που γράφαμε τα κατορθώματά του!

*Καλή τύχη παιδί!

 

Το Σκουλικάδο

Προβληματικός είναι ο Εθνικός Σκουλικάδου, 50-50 αν θα μετάσχει ή όχι στη Γ΄ Εθνική. Έχει μεν δηλώσει συμμετοχή, αλλά οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν για το καλύτερο που είναι η αυτάρκεια του σωματείου, ώστε να μετάσχει τελικά στο πρωτάθλημα. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες.

 

Μια δημοσίευση

Έχω μπροστά μου την δημοσίευση του Πέτρου Μπηλιώνη από 9/6/2021, με την οποία ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ μέμφεται τη νομιμότητα των τελευταίων εκλογών. Με σκληρή γλώσσα καταφέρεται κατά των νικητών των εκλογών, που τις χαρακτηρίζει κατάντια του ηλειακού ποδοσφαίρου!

*Στο δημοσίευμα αυτός κανείς δεν απάντησε, αν κι έχουν περάσει δύο μήνες. Ούτε ο αρχηγέτης της ΕΠΣΗ ούτε κανένας άλλος από τους εκλεγέντες, γιατί-πιθανώς- δεν έχουν τα κότσια ώστε να απαντήσουν σε ό,τι τους καταμαρτυρά ο κ. Μπηλιώνης.

*Αφού δε δεν απαντά η παράταξη, πώς να απαντήσει κάθε ένας από τους εκλεγέντες. Ουδείς  έχει ανάστημα να του απαντήσει «τι είναι αυτά που ισχυρίζεται».

*Θα απαντήσω εγώ όμως, ώστε να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Λίαν προσεχώς.

 

Οι φωτιές

Είχαμε δεν είχαμε ήρθαν και οι φωτιές και ο τόπος μας πλήρωσε πάλι το τίμημα και μάλιστα ακριβά. Γιατί αυτός ο τόπος μοιραία θα πρέπει εκάστοτε να πληρώνει ακριβά το τίμημα της ανοησίας, της κακότητας και της ελεεινότητας κάποιων. Δεν μας έφτανε το 2007, έπρεπε πάλι να πληρώσει η Ηλεία.

 

Υγεία και προκοπή

Εγώ πάντως για τη σημερινή ημέρα της μεγάλης Δεσποτικής γιορτής της Μεταμορφώσεως, θα σας ευχηθώ υγεία και προκοπή.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος