FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Όλοι κοντά στη Νίκη

Ημερομηνία: 22-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού δίνει τον υπέρ όλων αγώνα την Κυριακή στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό, σε έναν αγώνα που απ’ όλους χαρακτηρίζεται ζωής ή θανάτου!

*Κι έτσι είναι, αφού από την έκβαση του θα κριθεί το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι γνωστά. Το κλίμα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα, επίσης γνωστό. Από κει και πέρα χρειάζεται ψυχή και καρδιά. Τίποτε δεν έχουν να φοβηθούν οι παίκτες. Μαζί τους θα είναι και κόσμος που θα βοηθήσει με τη φωνή του. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ φρόντισε να αξιολογήσει το ματς και να ορίσει διαιτητή Β΄ Εθνικής, τον Περράκη (Αθήνας). Από κει και πέρα είναι απαραίτητη και η τύχη… κι ο Θεός βοηθός!

 

Αγριεύει το πράγμα στην Α2 μπάσκετ!

Αγριεύει το πράγμα στην Α2 Κατηγορία ενόψει πλέι-οφ και πλέι-άουτ! Ο Ερμής Αγιάς τα βάζει με την ΕΟΚ για το δελτίο κάποιου Τοπάλι, το Μαρούσι φέρνει διπλό εκτός έδρας επί του Εθνικού, ο Απόλλων Πάτρας νίκησε το Διαγόρα, ενώ ο Κόροιβος αλλάζει προπονητή, για να αλλάξει την τύχη του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι «μπλε» θα ταξιδέψουν στη μακρινή Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας στην έδρα της έχει 6 νίκες (Μαρούσι, Απόλλων, Καστοριά, Τρικούπη, Διαγόρα, Εθνικό) ενώ γενικά έχει ανασυνταχτεί τώρα που… σφίξανε τα γάλατα!

*Με νέο προπονητή ο Κόροιβος, φρονούμε και με καταβολή καινούριων δυνάμεων και αντιλήψεων, θα παλέψει το ματς. Θυμίζουμε ότι στον α΄ γύρο είχε συντρίψει τους Καβαλιώτες στην  Ήλιδα (95-61).

*Θα σφυρίξουν οι Παγώνης, Ξερας (Τρικάλων), Στ. Ταρενίδης (Κεντρ. Μακεδονίας).

 

Επάνοδος στις νίκες

23η αγωνιστική ενόψει στη Γ΄ Εθνική κι ο Παμβουπρασιακός νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής θα παίξει  στο «Γρ. Καλάκος» με το Φοίβο Κρεμαστής και σίγουρα θέλει να επανέλθει  στις νίκες αφενός και αφετέρου να νικήσει τους Ρόδιους  που στο νησί είχαν πάρει ισοπαλία (1-1). Δύσκολη η ώρα, αλλά πρωταρχικό είναι το καθήκον. Άλλωστε το ματς αυτό είναι και ματς προετοιμασίας ενόψει Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη. Θα σφυρίξει ο μαθητευόμενος μάγος εξ Αργολίδας (Παπαγεωργόπουλος).

 

Στην Παλλήνη οι «ερυθρόλευκοι»

Να πετύχουν ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα επιθυμούν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην ομάδα της Παλλήνης, την οποία εδώ είχαν νικήσει στον α΄ γύρο με 2-0, μετά από λαμπρή εμφάνιση. Για όσους θυμούνται είχε τιμηθεί τότε και ο Κολοτούρος (ένα δικό μας παιδί).

*Ο Παλληνιακός, αν και νεοφώτιστος, με το Χαντέ προπονητή, πραγματοποιεί καλή πορεία, αλλά αν ο Πανηλειακός τον νικήσει πάλι, τότε θα ισοβαθμήσουν. Να, λοιπόν, η ευκαιρία. Ο Διγκόζης θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα, με Νικολόπουλο, Κυρίτση. Τα υπόλοιπα θα είναι η διάθεση των παικτών. Θα σφυρίξει ο νεοσσός  στη διαιτησία Ζεστάς (Λέσβου) κι ο Θεός βοηθός!

 

Οι «νεοσσοί» του Αστέρα

Σαββατιάτικο είναι το παιχνίδι του Αστέρα στη Ρόδο. Θα αντιμετωπίσει το Διαγόρα, ο οποίος, στον Πύργο κατά τον πρώτο γύρο είχε νικήσει 2-0. Τότε οι «βυσσινί» έπαιζαν με την ομάδα τους (την καλή τους όσο το δυνατό) και είχαν χάσει εξαιτίας της άθλιας διαιτησίας του Ματσούκα (Αιτ/νίας), που δεν έδωσε στο 0-1 το χέρι του Παγώνη, ενώ έκανε κι άλλες αστειότητες. Ώστε στο 90΄+ να γίνει το 0-2 με το πέναλτι στο Ντουαλά. Άλλο παιχνίδι όμως το αυριανό με τους νεοσσούς του Αστέρα! Θα σφυρίξει ο μαθητευόμενος διαιτητής Χρόνης (Δυτικής Αττικής).

 

Ο βιρτουόζος Σάκκος

Ο βιρτουόζος Χρήστος Σάκκος είναι ο παίκτης που στο ματς με τον Πανηλειακό, πέτυχε το γκολ της τιμής στο 89΄, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Αυτός ο νεαρός που μπήκε αλλαγή στο 78΄ είναι ο νεαρότερος σκόρερ του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής (όλης της Γ΄ Εθνικής από καταβολής). Είναι μαθητής Γ΄ Γυμνασίου, γεννημένος το 2004 (14 ετών, 8 μηνών). Αυτός δεν έπαιζε στη Μικτή Ηλείας!

 

Προβάδισμα τα Σαβάλια

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κόλλια, δοκάρι και κόκκινη κάρτα των Χοτζάι, Μπουγονικολού  και γκολ του Σάββα, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων άνοιξε το χορό των ημιτελικών του Κυπέλλου, παίρνοντας ισοπαλία στο Γούμερο. Το γκολ της ισοφάρισης του Γουμέρου, ο αγέραστος Χρήστος Αγγελόπουλος (παίκτης-προπονητής). Τα υπόλοιπα στο δεύτερο παιχνίδι…

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πλησιάζουμε προς το φινάλε κι ο άγριος κόσμος βρίσκεται στο ζενίθ της απόδοσής του. Οι δυνατοί αγωνίζονται εντός, ενώ το παιχνίδι Θύελλας-Αίαντα παρουσιάζεται αμφίρροπο. Τρομοκρατημένοι οι Γαστουναίοι, μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα άλλαξαν προπονητή.

*Δεν μπορεί, ο Διαμαντόπουλος κάτι είδε και πήρε το καπέλο του. Δύσκολη αγωνιστική για διπλό!

*Τρομερός ο πάγκος της Α΄ τοπικής. Μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα. Εννέα ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή!

 

Διαιτητικά

Ένα ακόμη παιχνίδι για το Γ. Μαρκαντωνάτο. Θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα  για δεύτερη φορά, με βοηθούς τους Καραλή-Ασημακόπουλο (Καλαμάτα-Ύπατο). Είχε σφυρίξει και Καλαμάτα-Βλαχιώτης 1-0, με βοηθούς τους Λιάπη-Ασημακόπουλο. Ο Πήττας πάει Κέρκυρα βοηθός του Βουρνέλη (Θεσσαλονίκης) στο Κέρκυρα-Εργοτέλης. Ο καλός βοηθός Λιάπης πάει Ζάκυνθο με τον Καυκά (Μεσσηνίας) στο Καταστάρι-Εικοσιμία, ενώ οι Κυριακάκης, Ρουμπάνης ορίστηκαν Γ΄ Εθνική, ο πρώτος στο Αίγιο ο δεύτερος στην Κόρινθο!

 

Στους «8» της Ελλάδας

Οι Μικτές Νέων Αχαΐας, Μεσσηνίας πέρασαν στους «8» της Ελλάδας, αφού νίκησαν σε ουδέτερα γήπεδα, η μεν Αχαΐα τη Δυτική Αττική 1-0, η δε Μεσσηνία την Εύβοια 2-1.

*Μην ξεχνάτε τη Δευτέρα όλοι στην παρέλαση για το αθάνατο ’21.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος