FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Όλα για τη νίκη ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 30-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός στην μετά Σωτηρόπουλου εποχή, δίνει κρισιμότατο αγώνα απέναντι στην ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος τον Παλληνιακό, που έρχεται στον Πύργο με ένα παιδί πρώην ερυθρόλευκο, το Γιάννη Κολοτούρο. Ο Διγκόζης έχει ετοιμάσει τους παίκτες γι’ αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι. Η ομάδα είναι πλήρης και οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να υποτάξουν τον Παλληνιακό. Ο κόσμος έχει αφηνιάσει για μια νίκη, μετά τις άδικες διαιτησίες του Λιάρου, του Κουτσαναστάση και του Βεργέτη.

*Θα σφυρίξει ο Αχαιός Καδδάς, αξιολογημένος στη Β΄ Εθνική, ο οποίος απεχθάνεται την έδρα κι έχει αδικήσει τόσο τον Αστέρα όσο και τον Παμβουπρασιακό πρόσφατα. Παρατηρητής του ο Κότσαρης (Μεσσηνίας).

 

Αγώνας υπάρξεως η Νίκη

Αγώνα υπάρξεως δίνει η Νίκη Τραγανού κόντρα στον Αχαρναϊκό. Σ’ αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου μπορεί να νικήσει την ομάδα του Μενιδίου, όπως έκανε πρόσφατα με τον ΠΑΟΒ. Υπάρχουν οι απουσίες του Σο και του Χ. Κολοτούρου, αλλά υπάρχουν ικανοί αντικαταστάτες. Σφυρίζει ο άπειρος Κουσταναστάσης (Μεσσηνίας).

 

Γκάτζος και παίκτες μια γροθιά

Μεσημεριάτικα δηλαδή στις 1 παρά τέταρτο (12.45) θα δώσει τη μάχη του ο Αστέρας κόντρα στον ανώτερο Διαγόρα Ρόδου αύριο. Τιτάνιο αγώνα κάνει ο κόουτς Γκάτζος προκειμένου η ομάδα να δει Θεού πρόσωπο. Είναι γνωστά τα προβλήματα, αλλά η ομάδα θα παλέψει. Σφυρίζει ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) από τον πίνακα Β΄ Εθνικής, γιατί η ΕΠΟ τον φροντίζει το Διαγόρα!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Βρισκόμαστε στην 11η αγωνιστική. Πάμε ολοταχώς για κλείσιμο του α΄ γύρου και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων είναι πρώτος κι εκεί θα μείνει με αντίπαλο την Προοδευτική. Στην έδρα τους αγωνίζονται Ενιπέας και Ξενοφών και πάνε για νίκες, μετά τις ισοπαλίες της τελευταίας αγωνιστικής. Δύσκολο  σημείο το διπλό. Θα έρθει σε δύο τουλάχιστον αγώνες. Γερό ντέρμπι Ενιπέας-Μακρίσια, ενώ ο Αλφειός θα ξεκουραστεί και θα πάρει… ανάσες!

 

Η πρόκριση του Πέλοπα Πελοπίου

Κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες έγιναν οι προχτεσινοί αγώνες του Κυπέλλου. Η μοναδική έκπληξη-ας πούμε- ήταν η πρόκριση του Πέλοπα Πελοπίου εις βάρος της Δόξας. Ουσιαστικά δεν είναι έκπληξη, πόσο μάλλον «βόμβα» που τη χαρακτήρισε γνωστό σάιτ, αν αναλογιστούμε πως ο Πέλοπας είναι δεύτερος στη βαθμολογία της Α2 και η Δόξα έβδομη στην Α1. Ακόμη, η μελανόλευκη ομάδα έπαιζε χωρίς τους τιμωρημένους Σταθόπουλο, Μούζο, το Μηλαδόπουλο που τέθηκε εκτός ομάδας από το Δ.Σ. και στο 0-0 έχασε πέναλτι (άουτ).

Έτσι, ο Πέλοπας του Κώστα Δρακόπουλου, που είναι σε καλό φεγγάρι, με δύο γκολ του Πάνου Φωτεινόπουλου «καθάρισε» την πρόκριση, παίζοντας εντός έδρας. Η ομάδα του Πελοπίου φέτος είναι ενισχυμένη και με τρία παιδιά από τα Χελιδόνια (Βουρλούμης, Στ. Μπίρμπας, Γκολφίνος) και κάνει εξαιρετική πορεία στη δεύτερη χρονιά της στην Α2.

 

Στα πέναλτι η Ζαχάρω

Στο ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας, η Ζαχάρω απέκλεισε τον Α.Ο. Μακρισίων. Μετά από 120 λεπτά καμία ομάδα δεν υπερτέρησε στα γκολ (1-1). Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι και ο Ολυμπιακός απόλυτα εύστοχος πήρε την πρόκριση στη ρώσικη ρουλέτα (3-5). Απόλυτα εύστοχη από τα 11 βήματα η ομάδα του Σταύρου Μεντή.

*Όμως ο μέγας χορηγός Βρέτταρος «φωνάζει» για τη διαιτησία του Σταυρόπουλου κι έχει τα δίκαιά του. Έπαιξε από το 70΄ με δέκα! Στην παράταση με εννέα και χωρίς τον ηγέτη της άμυνας, Τσίτσο. Εμ να ’χεις και τον Σταυρόπουλο να κάνει τα δικά του, πώς να αντέξει ο Μακρισαίος!

 

Μαρκαντωνάτος και Αδαμόπουλος

Στον μακρινό Βλαχιώτη πηγαίνει ο Γ. Μαρκαντωνάτος για ένα ακόμη παιχνίδι Γ΄ Εθνικής, παρεούλα με τους Καραλή, Λιάπη. Θα σφυρίξει Βλαχιώτης-Μανδραϊκός, παιχνίδι αμφίρροπο και κρίσιμο από βαθμολογικής σημασίας.

*Και αφού πέρασε τα αγωνιστικά τεστ κι ο Άγγελος Αδαμόπουλος πήρε τον πρώτο φετινό ορισμό για τον αγώνα, Παναργειακός-Πελλάνα. Καλό παιχνιδάκι με δεδομένο πως η ομάδα του Άργους διεκδικεί άνοδο. Μαζί του δύο Ηλείοι διαιτητές (Πήττας, Καραμέρος).

*Η αγωνιστική κλείνει με το Μάνθο που πάει Κεφαλονιά (Εικοσιμία-Καταστάρι) και ο Σταθόπουλος που πάει Πάτρα για τον αγώνα Ριόλος-Παναιγιάλειος.

*Τέλος, ο Σταυρόπουλος με τον Ασημακόπουλο και τη δεσποινίδα Ευγενία Δρουβιώτη, πάνε γυναικείο στη Ζάκυνθο, θα παίξουν τη Δόξα Πηγαδακίων με τον Εθνικό Καλαμάτας.

 

Ο Τζαγκαράκης ολετήρας

Οργίασε ο ανεκδιήγητος ρέφερι Τζαγκαράκης στον αγώνα Νίκη-ΠΑΟΒ, αφού απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο τέσσερις παράγοντες, ανά δύο. Έτσι, έφυγαν οι Βουρτσάνης, Κατσαρίδης και τα αδέρφια Κώστας και Γρηγόρης Παλούμπης. Αυτό είναι ένα δείγμα της ανεπάρκειάς του, αφού συγχρόνως απέβαλε και τρεις παίκτες!

*Αύριο ο Τζαγκαράκης έρχεται στο Τραγανό να σφυρίξει στο γυναικείο (Νίκη-Πλατανίτι) να πάει εκεί όλη η διοίκηση να του δώσετε μια ανθοδέσμη κι ένα τελάρο μανταρίνια. Θα έχει μαζί του και δύο κοριτσάκια για βοηθούς, ώστε να πάρουν μαθήματα διαιτησίας!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος