FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Νέα ήττα στο Πασαλιμάνι

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πάλεψε στο Σ.Ε.Φ. ο Κόροιβος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β΄, αλλά οι αντοχές τον κράτησαν ως το 36΄ (65-64). Στο φινάλε οι Πειραιώτες με τον Ποκουσέφσκι μπροστάρη πήραν τον αγώνα. Παρά το ψυχολογικό βάρος, λόγω της κατάστασης, οι  «μπλε» με πρωτεργάτη τον Χρυσόπουλο (26π. με 5/10 τρίποντα), πήραν εύκολα την πρωτοπορία στο σκορ και τη διατήρησαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια δόθηκε μάχη πόντο-πόντο, αλλά ο Κόροιβος δεν άντεξε ως το τέλος. Τα 17 λάθη που έκαναν οι «μπλε» βάρυναν, έναντι μόνον 7 των ερυθρολεύκων. Έτσι ήρθε η ήττα, παρά την επιτυχία 9/22 τρίποντα. Κορυφαίος ο Χρυσόπουλος, όπως είπαμε πιο πάνω.

*Ήδη η κατάσταση στον Κόροιβο δεν είναι τόσο καλή, ενώ λέγονται και διαδίδονται διάφορα… Να δούμε πώς θα διαχειριστεί η διοίκηση την παραίτηση Καραγιάννη.

 

 

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

Στην Α2 γίνεται της… κακομοίρας, αλλά ο Καλαμπάκος και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων διατηρούν την πρωτοπορία σε μια αδυσώπητη μάχη για την πρώτη θέση. Προς το παρόν τη διατηρεί ο Τρικούπης Μεσολογγίου με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ακολουθεί η ομάδα από το Αιγάλεω με μία ήττα. Ήταν αυτή που υπέστη στην έδρα της από το Μεσολόγγι.

*Χθες νίκησαν και οι δύο με τετράποντη διαφορά. Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή θα κάνουν και την ήττα!

*Κατά την 8η αγωνιστική είχαμε τέσσερα διπλά. Εντυπωσιακός απολογισμός. Έχασαν ο Οίαξ Ναυπλίου, η Ελευθερούπολη, ο Αμύντας και ο Τρίτων. Κέρδισαν το Κολέγιο Ανατόλια, ο Διαγόρας, η Καρδίτσα και η Δάφνη Δαφνίου.

*Ο Κόροιβος με 3 νίκες και 5 ήττες έχει «μπλέξει» και θα δούμε πώς θα «καθαρίσει»!

 

 

Αξεπέραστη νίκη

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανηλειακός, μετά από αδυσώπητη μάχη με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου (1-0). Ήταν μια νίκη με την οποία η ομάδα στέκεται στα πόδια της, παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει με συνεχόμενους τραυματισμούς. Το χρυσό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο εξαιρετικός Πάνος Τσίγκρηλας (το δεύτερο φετινό) από πολύ όμορφη ενέργεια. Το γκολ ξεσήκωσε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα, ώστε να πάρει τη νίκη, όπως κι έγινε!

*Στο γήπεδο ήμασταν κάπου 200 φίλοι της ομάδας, αρχιπιστοί όλοι. Αψηφήσαμε τον  Γηρυόνη» και τελικά γλιτώσαμε την καταιγίδα. Έγινε ο κακός χαμός από τους οργανωμένους ειδικά μετά το γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Σε πείσμα των κακοτυχιών, των τραυματισμών και των διαιτητικών φαλτσοσφυριγμάτων στέκεται η ομάδα!

 

*Καλός ήταν ο διαιτητής Μπόσνος (Αρκαδίας), που έκανε το παρθενικό του παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική. Ήταν ολίγον τι ατσούμπαλος, αλλά δεν έκανε λάθη σε βάρος του Πανηλειακού, όπως άλλοι. Έδειξε μόνο δύο κίτρινες. Στους Τζανετέα και Λίλα.

 

 

Πήρε τον πόντο ο ΠΑΟΒ

Επέστρεψε στη βάση του ο Παμβουπρασιακός με τον πόντο στις αποσκευές του. Ένα πολύτιμο 1-1 που ενισχύει το ηθικό της ομάδας στη φετινή περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής. Το γκολ πέτυχε ο παίκτης-αποκάλυψη, ο 17χρονος Κάρδαρης, τον οποίο δεν αξιοποίησε ο Πανηλειακός. Τον αξιοποιεί όμως ο Ντίνος Σπυρόπουλος, ο οποίος διείδε τα προσόντα του.

*Με τη Ζαχάρω, ο νεαρός έδωσε δύο ασίστ. Προχθές πέτυχε το γκολ, αξιοποιώντας ασίστ του Αγουρίδη. Η ομάδα της Βάρδας ξεπέρασε την αντιξοότητα του αγωνιστικού χώρου, που λόγω βροχής ήταν βαρύς και δεν βόλευε τους παίκτες. Να σημειώσουμε πως τραυματίστηκαν κι αποχώρησαν οι Σαμπανέι, Κάρδαρης, χωρίς κάτι σοβαρό ελπίζουμε.

 

 

Το πεπρωμένο της Ζαχάρως

Πολύ δύσκολο ήταν το παιχνίδι του γηπέδου της Ζαχάρως, για τον Ολυμπιακό. Τα τελευταία γεγονότα, η αλλαγή προπονητή, οι απουσίες των Τσίτσου, Σκούρτα (λόγω τραυματισμών) η αποχώρηση Χριστόπουλου ήταν προβλήματα για το νέο προπονητή, Ντίνο Παναγιωτακόπουλο και τον σύμβουλό του, Καναβό. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει ενισχυθεί και ήδη μετά και το προχθεσινό τρίποντο, ακολουθεί με 19 βαθμούς το πρωτοπόρο Ναύπλιο.

 

* Ένα γκολ και δύο δοκάρια είναι ένας καλός απολογισμός για την ομάδα της Λακωνίας. Οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Έτσι, η ομάδα της Ζαχάρως είναι πλέον ουραγός του ομίλου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Η ομάδα θα συνεχίσει, θα παίζει για την ιστορία της. Κορυφαίος πάλι ο γκολκίπερ, Γιάννης Καπετανάκης, αλλά και ο Γκούσκος. Απερίγραπτος ο ρέφερι, Φωκάς (Αχαΐας). Ήταν νωχελικός και με λάθος αποφάσεις.

 

 

Σκληρές ποινές

Καλόν είναι οι ομάδες της Γ΄  Εθνικής να κοιτάξουν καλά τις διαμαρτυρίες και τα επεισόδια στους αγώνες της. Οι ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι σκληρές. Τόσο σε αγωνιστικές, όσο και σε χρηματικές. Ήδη ο ΠΑΟ Βάρδας την έχει πληρώσει για τα καλά. Εκείνο το παιχνίδι στη Ζάκυνθο ήταν «κρεματόριο» για Σπυρόπουλο, Γούρμο. Μαζεύουν λεφτά στην ΕΠΟ και τα σωματεία έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι καιρός για νεύρα και διαμαρτυρίες, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά.

 

 

Δεν χρειάζονται νεύρα

Έτσι την πλήρωσε και ο Α.Ο. Αγ. Γεωργίου σε εκείνο το παιχνίδι Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας με τον Αργοναύτη. Έπεσαν αγωνιστικές, έπεσαν και χρηματικές ποινές αξεπέραστες για τις μικρές ομάδες. Δεν χρειάζονται νεύρα. Δεν χρειάζονται επεισοδιακές συμπεριφορές.

 

 

Ο Γ. Μπίρμπας διαπρέπει

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του τοπικού ποδοσφαίρου είναι ο αμυντικός του Αετού Πάτρας, Γιώργος Μπίρμπας, γιος του παράγοντα Ντίνου Μπίρμπα. Διαπρέπει με την ομάδα του, που πρωταγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο της ΕΠΣ Αχαΐας, μια θέση πίσω από τον Παναιγιάλειο.

*Ο Γιώργος πέρυσι στο δεύτερο γύρο έπαιξε εδώ και βοήθησε την Ολυμπιάδα Γουμέρου, κάνοντας θυσίες, αφού είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος