FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Να στηριχτεί ο Κόροιβος με Αμύντα

Ημερομηνία: 11-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα αρχή κάνει αύριο στην  Ήλιδα ο Κόροιβος, με νέο προπονητή το Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την ομάδα σε νίκη επί του Αμύντα. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, γιατί η ομάδα από την Αθήνα είναι αξιόλογη, κατέχει την 5η θέση με 7-5 νίκες, έναντι 5-7 του Κοροίβου.

*Ο Αμύντας, με κόουτς τον Αλέξανδρο Ζαβό, εκτός έδρας έχει νικήσει τον Εθνικό, την Καρδίτσα, τον Απόλλωνα, άρα είναι μια ομάδα που «παίζεται» με καλή απόδοση κι ευστοχία.

*Με την ευκαιρία της αλλαγής προπονητή στους «μπλε», να σημειώσουμε ότι ως τώρα στην Α2 έχουν αλλάξει οχτώ προπονητές! Είναι ηλεκτρική καρέκλα η θέση του κόουτς στην Α2. Χρειάζεται λοιπόν, ο κόσμος της Αμαλιάδας να πάει αύριο στην Ήλιδα και να στηρίξει τόσο τον Κουταλιανό, όσο και τους παίκτες.

*Θα σφυρίξουν οι Παντελίδης (Εύβοιας), Τσουμαχίδης (Βόλου) και Ρίζος (Καλαμάτας).

 

Για νέα νίκη ο Παμβουπρασιακός

Όπως έκανε στον α΄ γύρο στα Βραχνέικα (1-2) έτσι και μεθαύριο ο ΠΑΟΒ πάει για μια ακόμη νίκη επί του Διαγόρα. Όλα καταμαρτυρούν πως η ομάδα του Τσίρκοβιτς είναι ανώτερη και θα το δείξει. Άλλωστε, οι Βραχναίοι νίκησαν προχτές στο τέλος το Φοίβο Κρεμαστής. Το 3-0 είναι λίαν πλασματικό, καθώς το 1-0 έγινε στο 78΄ και τα άλλα δύο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις!

*Με άριστο ηθικό και αγωνιστική διάθεση η «Μπάρτσα» θα πετύχει την έκτη φετινή νίκη της. Θα σφυρίξει ο Ματσούκας (Αιτ/νίας) που προέρχεται από τιμωρία κι ελπίζουμε να είναι σωστός τούτη τη φορά!

 

Ενισχυμένος ο Πανηλειακός

Η νίκη του Πανηλειακού ανήμερα τα Φώτα στο Τραγανό, μετά από καλή εμφάνιση είναι σημείο αναφοράς για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας στη ρεβάνς του άδικου (2-1) με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής, με την τραγική σε βάρος των «ερυθρολεύκων» διαιτησία του αλήστου μνήμης Μπαϊρακτάρη.

*Η ομάδα του Διγκόζη είναι άλλη ομάδα. Είναι ομάδα που δεν της αρμόζει η 5η θέση. Ενισχυμένη πλέον με νέα παιδιά και με Μακροστέργιο, η ομάδα γίνεται πιο δυνατή και θα το δούμε όλοι την Κυριακή. Σφυρίζει ο Κορίνθιος Κακριδής. Είναι έμπειρος και «πονηρός». Έχει ως τώρα πέντε ορισμούς και όλοι θυμούνται πως πέρσι αδίκησε τον Πανηλειακό στα Βραχνέικα! Παρατηρητή έχει τον έμπειρο Σπυράκη (Λακωνίας).

 

Στατιστικά ερυθρόλευκα

Τέσσερις παίκτες του Πανηλειακού έχουν συμμετοχή και στους 12 αγώνες του α΄ γύρου. Είναι οι Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος και Καμβύσης. Συμμετοχή σε 11 αγώνες έχουν: Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντακόπουλος και Χατζηστάμου. Στους 10 αγώνες έχει συμμετοχή ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, Μπαρμπαρούσης (8 γκολ).

 

Οπωσδήποτε Νίκη!

Με νίκη θέλει να μπει στο β΄ γύρο η Νίκη Τραγανού μεθαύριο στην Αμαλιάδα. Ενισχυμένη με Σωτηρόπουλο πάει για το διπλό, απέναντι στον Αστέρα που αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα, αλλά μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και απειλεί. Θυμίζουμε ότι στον α΄ γύρο οι ομάδες είχαν βγει ισόπαλες (1-1), αλλά έκτοτε η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου έχει βελτιωθεί.

*Θα σφυρίξει ο Ρέκκας (Μεσσηνίας) που κάνει πρώτο παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική. Είναι διαιτητής από τους λεγόμενους προχωρημένου σταδίου που ως τώρα έχει σφυρίξει μόνο ένα γυναικείο.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Η ΕΠΣΗ έκανε μια σωστή κίνηση, αναβάλλοντας όλους τους αγώνες της περασμένης Τετάρτης, λόγω της κακοκαιρίας που είχε ενσκήψει στην περιοχή μας. Έτσι, τα σωματεία γλίτωσαν έξοδα και ταλαιπωρία, καθώς ήταν δύσκολο από τους έντεκα αγώνες να γίνει έστω κι ένας!

*Τώρα, οι αγώνες ορίστηκαν για αύριο, Σάββατο, καιρού επιτρέποντος, γιατί μετεωρολόγοι δεν είμαστε. Πάμε πιο κάτω. Τα σωματεία κάνουν κινήσεις μεταγραφικές και ενισχύονται όσα μπορούν κι όσα το θεωρούν αναγκαίο. Ο Αλφειός και το Σκουροχώρι έχουν ρεπό και θα προετοιμαστούν καλύτερα.

*Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι, Ενιπέας-Σαβάλια, ενώ ο Ξενοφών παίζει με τη Δόξα και η Ζαχάρω πάει στα Λεχαινά. Παιχνίδια τετράδας και τα τρία! Είπαμε για το γούρι και την αρχή του χρόνου δεν κάνουμε προγνωστικά. Αφήστε που στα στέκια λένε διάφορα…

 

Σειρά ο Σταυρόπουλος

Παίρνει σειρά ο Νίκος Σταυρόπουλος και κάνει ποδαρικό στη Ζάκυνθο στον αγώνα Καταστάρι-Μανδραϊκός. Βοηθοί του δύο πολύ καλοί διαιτητές (Ασημακόπουλος-Λιάπης). Από κει και πέρα ο μεν Γιαννόπουλος είναι παρατηρητής διαιτησίας στην Καλαμάτα, ο δε Μάνθος στη Ναύπακτο.

 

Χαρτί και καλαμάρι

Γράψαμε ένα σχόλιο για κάποια γεγονότα που έγιναν στα Σαβάλια (Ολυμπιακός-Ολυμπιάδα). Μέσες-άκρες έμαθα χαρτί και καλαμάρι για τα συμβάντα. Όμως, αν δεν είσαι μπροστά δεν μπορείς να είσαι δίκαιος και σωστός, γι’ αυτό δεν πρόκειται να αναφερθώ σε ονόματα και διευθύνσεις! Πάντως έχουμε κλήση σε απολογία των δύο ομάδων από καταγραφές στο φ.α.. Είναι αυτό που λέμε «ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής».

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος