FOLLOW US: facebook twitter

Πάνος Καμμένος «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, δεν τελώ υπό παραίτηση»

Ημερομηνία: 11-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με το «καλημέρα» ανέβηκαν οι τόνοι στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας- Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων η τροπολογία αναφορικά με την υλοποίηση της συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16 και τη σύμβαση με τη Lockheed που προβλέπει πρόγραμμα ύψους 230 εκατ. ευρώ.

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» απάντησε ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι η στάση της Νέας Δημοκρατίας είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Νωρίτερα η Ν.Δ.  διά του Κωνσταντίνου Τασούλα, δήλωσε ότι αποχωρεί από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Όπως αποτυπώνεται στην ημερήσια διάταξη θέμα είναι η «Ενημέρωση, από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Καμμένο, για την κατατεθείσα από 7/1/2019, με γενικό και ειδικό αριθμό 1898/91 τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Η σημερινή συνεδρίαση έρχεται μετά τη θυελλώδη της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής που οδήγησε σε αναβολή της σχετικής ψηφοφορίας για τη Δευτέρα, που θα γίνει ονομαστικά μετά από πρόταση της Ν.Δ., και κατά την οποία Πάνος Καμμένος πήρε την απόφαση για τη διεύρυνση της συζήτησης προκειμένου να εκλείψει οποιαδήποτε σκιά περί «αντισταθμιστικών ωφελημάτων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος