FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κρίνει πολλά το παιχνίδι στην Πάτρα

Ημερομηνία: 12-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το παιχνίδι του Σαββάτου, το περιβόητο Θύελλα-Ζάκυνθος κρίνει τον πρωταθλητή του 9ου Ομίλου στην κυριολεξία. Κρίνει κι αν η ομάδα των Προσφυγικών της Πάτρας (του Λεγάτου, του Κλαουδάτου, του Κουνιώτη, του Γιατρά, του Σεβαστιάδη και των άλλων παικτών του παρελθόντος) θα υποβιβαστεί ή όχι. Πέρυσι τη γλίτωσε στο τσακ και την πλήρωσε ο Πανηλειακός. Φέτος, η ομάδα του Πεφάνη ήταν κατώτερη της περσινής. Το δείχνουν άλλωστε τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, 5 βαθμοί, 4 ήττες.

*Η Ζάκυνθος τώρα είναι το πρώτο φαβορί και θα γίνει ακλόνητο αν περάσει από τη Θύελλα! Σπουδαίο δηλονότι παιχνίδι και η ΚΕΔ αναμένεται να ορίσει αξιολογημένο ρέφερι, ίσως πάλι τον Ματσούκα (Αιτωλοακαρνανίας).

 

Το Ευρωπαϊκό

Με απούσα-δυστυχώς- την Ελλάδα ξεκίνησε χθες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Είμαι με τη Γαλλία και πιστεύω ότι οι «Τρικολόρ» θα το πάρουν. Έτσι ή αλλιώς σας εύχομαι καλή τηλεθέαση!

 

Η απελευθέρωση της διαιτησίας

Συζητείται και σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων το νέο νομοσχέδιο περί επαγγελματικού αθλητισμού και άλλων διατάξεων ενώ μέσα περιλαμβάνονται άρθρα της ολιστικής μελέτης που έκανε η ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ για την ανόρθωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πριν πάει στη Βουλή συσκέφθηκαν απεσταλμένοι της ΟΥΕΦΑ με την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. σε τεταμένο κλίμα, αφού οι «βλαχοπρόεδροι» δεν ήθελαν να χάσουν τα προνόμιά τους ούτε να χάσουν την διαιτησία από τα χέρια τους. Τελικά, δεν πρόκειται να τους περάσει. Εσείς κ. Βασιλείου τι λέτε; Θα επαληθευτείτε σε όλα όσα λέγατε προ καιρού.

 

Ωραία πράγματα

Θα φρίξετε αν διαβάσετε τι γίνεται στη δίκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.  Του άλλου του δίνανε 20 χιλιάρικα για να παραδώσει τα βιβλία του σωματείου κι αφού δεν δέχτηκε βρήκανε άλλον και του δώσανε 30 χιλιάδες! Έπειτα, το συμβούλιο απέκλεισε σωματεία αντίθετα με αστεία επιχειρήματα. Άλλος είπε ότι δεν άφησαν τον Βάιο Καραγιάννη, τον διεθνή ποδοσφαιριστή να θέσει υποψηφιότητα! Ωραία πράγματα…

 

Ελεύθερος στα 19

Πολύ σημαντική απόφαση θα μπει στο νόμο του Κράτους περί ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Όταν ο παίκτης συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του μένει ελεύθερος να πάει όπου αυτός θέλει!

 

Καλορίζικος

Στις εκλογές του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας πήρε την προεδρία ο μη εν ενεργεία διαιτητής Άγγελος Αποστολόπουλος με 75 ψήφους έναντι 61 του Ρηγόπουλου!

 

Χρυσά παιδιά!

Με βραχεία κεφαλή η Μαργαρίτα Τσουκαλά πήρε την πρώτη θέση στα σύνθετα αγωνίσματα με 5.096 έναντι 5.093 της Πασχαλίνας Παπαδοπούλου του Γ.Σ. Λαγκαδά στο πρωτάθλημα Κ23. Η 20χρονη αθλήτρια του Απόλλωνα Πύργου βγήκε πανελληνιονίκης, μεγάλη διάκριση και το μέλλον της προβλέπεται λαμπρό, αρκεί να βελτιωθεί σε ορισμένα αγωνίσματα όπως στα 200μ. και τα εμπόδια.

*Πρωτιά για τον 17χρονο Δημήτρη Τσαμπά της Αναγέννησης Πύργου στο δέκαθλο με 6.236, έναντι 6.221 του Καραγιαννίδη του Δοξάτου Δράμας. Και η Νικολία Ποϊραζίδη διακρίθηκε ιδιαίτερα, αφού πήρε την 2η θέση με 4.822 βαθμούς. Μια αθλήτρια που έχει διάθεση και θέληση να ανεβεί ψηλά!

*Διάκριση και για την Αμαλιαδίτισσα, πρώην του Κοροίβου, και τώρα του Αιόλου Μακεδονίας, της Ζωής Τραγουστή, η οποία είναι προικισμένη σπρίντερ και αναμένεται να έχει καλή εξέλιξη εκεί που πήγε λόγω σπουδών. Η 19χρονη αθλήτρια θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό Κ20 της Κωνσταντινούπολης στα 100μ. και 200μ., με το εθνόσημο στο στήθος.

 

Ο Ηλίας Κουλούρης

Και στα υπόψη το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης, ως τελικός για τη σωτηρία Αίας-Θύελλα και τα μυαλά στα κάγκελα! Ο Ηλίας Κουλούρης αν είναι εντάξει δεν φοβόμαστε τίποτε!

*Καλή Κυριακή σε όλους!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος