FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κι όμως θα πρωταγωνιστήσει

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος στο τρίτο σερί παιχνίδι Κυπέλλου δεν ήταν εύστοχος με αποτέλεσμα ο Αμύντας, που δεν είναι «παίξε-γέλασε» κατάφερε στο β΄ μέρος που οι «μπλε» έδειξαν σημάδια κούρασης να επικρατήσει με χαμηλό σκορ (66-58). Έτσι, χάθηκε η ευκαιρία η ομάδα του Δελέγκου να παίξει στον τελικό της Α2 και να δώσει άλλα δύο τουλάχιστον παιχνίδια προετοιμασία.

*Παρά τον αποκλεισμό του ο Κόροιβος έδειξε πως φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Α2. Οι «μπλέ» ήταν άστοχοι στα τρίποντα, παρότι αρχικά είχαν μπόλικη ευστοχία. Το 0/12 είναι εύγλωττο, μιλάει από μόνο του. Αυτό στο β΄ μέρος και οι παίκτες δεν έκαναν «κράτει» παρότι έβλεπαν την γκίνια τους.

*Πολύ καλός ο παίκτης με το περίεργο όνομα (Παπαρέγκας), που πέτυχε 21 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τάταρης.

 

Θρίαμβος Λιόλιου

Το ελληνικό μπάσκετ άλλαξε από προχθές σελίδα. Ο Λιόλιος θριάμβευσε και πήρε τις εκλογές, κάνοντας την έκπληξη. Επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Φασούλα, που για πολλούς λόγους εθεωρείτο φαβορί. Ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα Πάτρας έβγαλε, πέραν του εαυτού του και 13 συμβούλους. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας έβγαλε τρεις συμβούλους και τον εαυτό του, ενώ ο Παπανικολάου έμεινε εκτός νυμφώνος! Το αποτέλεσμα σήμανε το τέλος Βασιλακόπουλου, τον οποίο αποκαθήλωσε με νόμο ο Αυγενάκης!

 

Δυνατή η οπισθοφυλακή

Οι φιλικοί αγώνες γίνονται αφενός να δοκιμάσει ο κόουτς την κατάσταση των παικτών (φυσική και τεχνική) και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτή την έννοια είχε και ο αγώνας Παμβουπρασιακού-Άρη Πάτρας, που είναι ιστορική ομάδα με πολλές συμμετοχές στη λεγόμενη Δ΄ Εθνική. Διαπιστώθηκε ότι πάει πολύ καλά η αμυντική διάταξη. Άρα το ζητούμενο είναι η επίθεση, που καλούνται να λύσουν οι Λαθύρης, Μικελάτος και Πλαστουργός. Πάντως, ο κ. Παρασκευόπουλος έβγαλε τα συμπεράσματά του.

 

Δεν βάζει γκολ ούτε με πέναλτι

Στο άλλο προχθεσινό φιλικό ο Αίας παρουσιάστηκε βελτιωμένος. Ο ξένος Φονσέκα αποδεικνύεται σε καλό παίκτη κι αυτό ήταν πολύ θετικό. Όμως, υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, καθώς η ομάδα χάνει ευκαιρίες ακόμη και πέναλτι! Έτσι, η ομάδα γνώρισε ακόμη μια φιλική ήττα από καθαρά ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, όπως ήταν η Εθνική Ενόπλων. Ακόμη κι όταν βελτιώθηκε ο Αίας κι έπαιξε επιθετικά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία ευκαιρία.

*Στον αγώνα παραβρέθηκαν περίπου 250 φίλαθλοι, λίγοι σχετικά για τέτοιον αγώνα. Ήταν πολλοί όμως οι επίσημοι. Απουσίασε μόνον η Διοργανώτρια του τοπικού ποδοσφαίρου, η οποία δεν έστειλε διαιτητές, παρότι της ζητήθηκε!

 

Στην Καρδίτσα ο Κοτσώνης

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας κατέληξε ο Δημήτρης Κοτσώνης, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιωνικό και συνέβαλε στην άνοδό του στην Σούπερ Λιγκ. Φέτος μεγαλώσανε τα πράγματα και η ιδιοκτησία της νικαιώτικης ομάδας προτίμησε ξένους παίκτες. Πόσους; Οκτώ και τον Τσιγκρίνσκι από τη ΑΕΚ! Έτσι, δεν περίσσευαν θέσεις για Έλληνες.

*Όμως ο Κοτσώνης προτίμησε την Αναγέννηση Καρδίτσας (Σούπερ Λιγκ 2) που είναι δυνατό όνομα κι έχει οικονομική άνεση. Άντε, πατριώτη, καλή σεζόν!

 

Απορία

Όπου χαρά και γάμος πρώτο σπεύδει το ζεύγος. Προχθές, πώς και γιατί απουσίασαν από τη Γαστούνη;

 

Ξεκίνησε ο Πανηλειακός

Με πολλές ελπίδες και στόχο να πετύχει εκείνο που τον στέρησε πέρυσι η πανδημία (είχε 6 νίκες στα 6 παιχνίδια) ξεκίνησε ο Πανηλειακός. Η ομάδα είναι η ιστορία της πόλης του Πύργου και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους προσωπικά και οικονομικά. Στην παρούσα μάλιστα συγκυρία και με την παρουσία του κόσμου. Η ομάδα στηρίζεται σε ντόπιο έμψυχο δυναμικό, ενώ ο Ντάβαρης υποσχέθηκε μεταγραφές εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα με την πανδημία όπως πέρυσι. Σε αναμονή και των πρώτων φιλικών θα χρειαστεί οι παίκτες να δώσουν τον καλό εαυτό τους! Και τότε ο κόσμος είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθεί και θα βοηθήσει….

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος