FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Καραβατάς και Αποστολάκος οι δύο νέες μεταγραφές

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών Κρεστένων μετά τον Σπύρο Καββαθά απέκτησε άλλους δύο ποδοσφαιριστές ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 DUOMO-MONK. Ενισχύθηκε με τον 22χρονο επιθετικό Παναγιώτη Καραβατά, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Μεσσηνία και δη στον Νέο Άρι, που συμμετείχε στην Α1 Κατηγορία (ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Μεσσηνίας), με τον οποίο σκόραρε 15 γκολ τη σεζόν 2019-2020. Ο Καραβατάς έχει παίξει στην Ηλεία, στον Ενιπέα και στον Πανηλειακό, ενώ ξεκίνησε από την Ακαδημία του Αιόλου Πύργου.

Ο τεχνικός του Α.Ο. Ξενοφών, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, μιλά με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί ιδιαίτερα ταλαντούχο και τον πιστεύει πολύ. Ο Καραβατάς έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις δύο πρώτες προπονήσεις του Α.Ο. Ξενοφών, την Δευτέρα και χθες και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μιλοσέσκι, ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά: «είναι ένα ταλέντο που θα βοηθήσει πολύ και μπορεί να δείξει στο ηλειακό ποδόσφαιρο ότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, με πολύ καλή επαφή με τη μπάλα, εκρηκτικός και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση».

Ο Ξενοφών απέκτησε και τον 25χρονο γκολκίπερ Γαβρίλη Αποστολάκο, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιζε στον ΠΑΟ Κακοβάτου και παλιότερα στον Ερμή Πλατάνου, ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Τέλος, το πρώτο φιλικό του Α.Ο. Ξενοφών θα είναι με τον Ηλειακό στο Βαρθολομιό την προσεχή Κυριακή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος