FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ήττα εκτός προγράμματος ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 19-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τελικά είναι να θαυμάζει κανείς το γεγονός ότι ο αθλητισμός κρύβει το απρόοπτο, το αναπάντεχο. Έτσι και προχθές στην Ήλιδα οι φίλοι του Κοροίβου, οι παίκτες, ο Καραγιάννης, οι παράγοντες πιο πολύ, ήπιαν μονορούφι το πικρό ποτήρι της ήττας από τη Δάφνη και μάλιστα στην παράταση!

*Εγκλωβισμένος  από τη ζώνη άμυνας που έπαιξε σε όλο τον αγώνα κατά εκνευριστικό τρόπο ο Μάκης Κωνσταντινίδης και οι παίκτες του, ο Κόροιβος έχασε ένα παιχνίδι που αρτιότι ήταν  δικό του! Οι Αθηναίοι ήταν μπροστά σε όλα τα δεκάλεπτα, εκτός από το τέταρτο (55-55) και μάλιστα οι «μπλε» έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα δύο βολές! Τέτοια γκίνια, τέτοιο κακό, να πάει και να μη γυρίσει!

*Στην παράταση τα πράγματα γίνανε χειρότερα καθώς οι παίκτες του Κοροίβου πέτυχαν μόνο 3 πόντους (!) έναντι επτά της Δάφνης. Κάπως έτσι χάθηκε ένα δικό του παιχνίδι. Η απουσία του Σιγκούνα καταλυτική, ενώ το γεγονός ότι ο Ματαλών φορτώθηκε με τρία φάουλ στο πρώτο πεντάλεπτο ήταν αξιοπερίεργο.

*Ρεζίλι έγιναν οι ρέφερι Ρίζος, Νάστος με τις αποφάσεις τους. Ξεχώρισε ο Χρυσόπουλος και ο Ρουτκάουσκας και ο αγώνας συνεχίζεται…

 

Δύο γκολ, τρία δοκάρια

Ήταν αρκετό ένα ημίχρονο, το πρώτο, ώστε ο Παμβουπρασιακός να κάνει δύο γκολ, να έχει τρία δοκάρια (!) και να πάρει τη νίκη σε ένα καλό παιχνίδι στο «Γρ. Καλάκος». Μεγάλος πρωταγωνιστής  ο Σαμπανέι, αλλά δημιουργός ο νεαρός Κάρδαρης, που ο Ντίνος Σπυρόπουλος του έδωσε φανέλα βασικού κι ο «μικρός» τον δικαίωσε. Αυτή τη φορά  ήταν καλός και ο Βαζ, αλλά πάνω απ’ όλα νικήθηκε η γκίνια που κατάτρυχε την ομάδα.

*Για να αποδειχτεί πως το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, ο Ολυμπιακός μείωσε με καταπληκτική γκολάρα του Ρούμπου, ενώ και ο γκολκίπερ Καπετανάκης απέδειξε πως παραμένει σταθερή αξία. Είναι αξιομνημόνευτο πως ο Άρης Ρουμελιώτης δεν έκανε αλλαγή, ενώ την ομάδα ακολούθησε ένα πούλμαν με λιλιπούτειους, εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Ζαχάρως που έκλεψαν την παράσταση.

 

Κι ο πόντος καλός είναι

Ο Πανηλειακός δικαίωσε στο «Φ. Αραβαντινός» της Πάτρας τη στήλη, που προδίκαζε ότι είχε ελπίδες στο παιχνίδι με τη Θύελλα. Το 0-0 δικαιώνει το Λούσκο, τους παίκτες και τους παράγοντες που τρέχουν και δεν φτάνουν για να βοηθήσουν την ομάδα!

*Αν ο Πάνος Τσίγκρηλας είχε βάλει  εκείνο το γκολ στο τετ-α-τετ με τον Σουτζόγλου, οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν πάρει τη νίκη, αφού άντεξαν στην πίεση του δευτέρου μέρους. Πρωτοκορυφαίος ο πορτιέρε Καρακίτσος που σταμάτησε  όλη τη Θύελλα, ενώ εξαιρετικοί ήταν τα αδέρφια Τσίγκρηλα.

*Αξίζει αναφοράς η επανεμφάνιση του Μπουρνέλη. Σιδερένιο το παιδί.

*Να προσθέσουμε την εξαιρετική διαιτησία του Αιτωλοακαρνάνα εκκολαπτόμενου ρέφερι Προβίδα.

 

Πάντα πρώτο το Ναύπλιο!

Έχουν γίνει ρουτίνα οι εκπλήξεις στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, οπότε καμία απορία δεν μπορεί να διατυπωθεί. Και η ένατη σαββατιάτικη αγωνιστική δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Σε πείσμα πολλών κι εμού προσωπικά το Ναύπλιο 2017, παρέμεινε στην πρώτη θέση, αφού δεν έχασε ούτε από το Τσιλιβή! Μάλιστα η ομάδα της Ζακύνθου, που ως τώρα πάει φουριόζα, ισοφάρισε στα χασομέρια του αγώνα. Έτσι, η ομάδα της Αργολίδας που προπονεί ο γνωστός μας Αλέκος Μαντζούνης πρωτοπορεί και μπορεί να παραμείνει εκεί, αφού προσεχώς θα παίξει με τα Βραχνέικα.

 

Έγινε της… Λακωνίας

Δύο βαρβάτες εκπλήξεις είχαμε στη Λακωνία. Η Σπάρτη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Πανγυθεατικού, ο οποίος έχει αλλάξει τρεις προπονητές ως τώρα και με 10 βαθμούς το παλεύει στον όμιλο. Η ομάδα του Τσίρκοβιτς προηγήθηκε νωρίς-νωρίς 1-0, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει πάλι, οπότε το Γύθειο που καιροφυλαχτούσε ισοφάρισε στο 80΄ κι άφησε στα κρύα του λουτρού τους Σπαρτιάτες!

*Παρομοίως την πάτησε κι ο Αστέρας Βλαχιώτη. Προηγήθηκαν οι Λάκωνες στο σκορ στο 52΄ με τον Παπουλή και ισοφάρισε στο 70΄ ο Λίπι για τους Βραχναίους, οι οποίοι παρά το άσχημο ξεκίνημα που έκαναν, ήδη έχουν 14 πόντους και την Κυριακή πάνε στο Ναύπλιο, με στόχο να το γκρεμίσουν από την κορυφή!

 

Διαβολίτσι κι Άργος

Αξιολογικά τώρα, τη νίκη της αγωνιστικής την έκανε το Διαβολίτσι. Η ομάδα της Μεσσηνίας που προπονεί ο Παλαμάρας δάμασε την Ερμιονίδα, η οποία είναι τρίτη στη βαθμολογία. Ένα γκολ στην αρχή ο Γεωργιόπουλος και… πάπαλα ο Νόλης και η ομάδα του.

*Τέλος ο Παναργειακός ούτε τώρα δεν μπόρεσε να νικήσει τη Ζάκυνθο. Έμεινε στο 0-0 και παραμένει ουραγός με τη δική μας, Ζαχάρω. Σημειωτέον ότι και η ομάδα του Άργους έχει ήδη τρίτο προπονητή, τον Αρκάδα Λαλουδάκη (με ΟΥΕΦΑ Α παρακαλώ).

 

Καρέ τερμάτων

Από τις σπάνιες περιπτώσεις η επιτυχία του Πάρη Κωνσταντόπουλου, γνωστού επιθετικού του Α.Ο. Ξενοφών, προχθές στο γήπεδο Καλλικώμου. Στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του κατά του Κουρτεσίου, πέτυχε καρέ τερμάτων. Ήδη έχει τώρα επτά γκολ!

 

Χατ-τρικ η Δεσπολάρη

Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε η Δεσπολάρη την Κυριακή το πρωί με την γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού, απέναντι στην Π.Ο. Αυτόνομη Πάτρας. Πέτυχε χατ-τρικ στο α΄ , στο 10-0 με το οποίο επικράτησε η ομάδα του Γ. Γεωργιόπουλου! Η ομάδα της Νίκης μπορεί φέτος να πετύχει την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Μπράβο στις παίκτριες, στον προπονητή και στους παράγοντες της ομάδας.

*Στον ίδιο αγώνα πέτυχαν από δύο γκολ και οι Κωστοπούλου, Κουκουβού.

 

Κι άλλο χατ-τρικ

Η σειρά του Γιώργου Σταθάτου ήταν προχθές να σκοράρει για λογαριασμό του Αίαντα στο νικηφόρο 5-1 με το Πελόπιο. Ο Γαστουναίος μέσος πέτυχε χατ-τρικ κι έφτασε τα 6 γκολ ως τώρα. Ένας καλός απολογισμός για τον επίλεκτο χαφ.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος