FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Φυσιολογική διακοπή της Α2 Εθνικής

Ημερομηνία: 17-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι ομάδες της Α2 Κατηγορίας μπάσκετ ήρθε ο ιός και η Ε.Ο.Κ. διέκοψε το πρωτάθλημα την 5η αγωνιστική. Φυσιολογική η διακοπή, γιατί ακόμη  και από την 1η αγωνιστική είχαν αρχίσει οι αναβολές. Τι πρωτάθλημα ήταν αυτό, όταν μέχρι την αγωνιστική που διακόπηκε είχαν αναβληθεί 9 αγώνες, ανάμεσα στους οποίους και δύο του Κοροίβου.

*Ο Κόροιβος έχει ένα μέτριο ξεκίνημα με τρεις ήττες και έχει να ανεβεί ψηλό βουνό. Όταν με το καλό επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα παίξει στο Ναύπλιο με τον Οίακα, ενώ έχει εξ αναβολής με τον Τρίτωνα (εκτός) και το Ψυχικό (εντός).

*Την πρωτιά κατέχει προς το παρόν ο Απόλλων με το Παγκράτι περιστασιακά πάντως.

 

Να επιστρέψουν στη δράση

Ο Γιώργος Παπαδιονυσίου από τον Κόροιβο καθώς και οι υπόλοιποι αρχηγοί της Α2 ζητούν να επιστρέψουν στη δράση, αφού ο Σύνδεσμος τους έβαλε 20.000 ευρώ από το ταμείο του, ώστε να γίνουν τεστ για τον κορονοϊό. Ζητάει δε να μιμηθούν τον ΠΣΑΚ και άλλοι φορείς και κυρίως η Γ.Γ.Α.. Στόχος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αντί κάθε θυσίας, όπως γίνεται στην Α1. Αυτά!

 

Μπασκετικό τραπέζωμα

Σε αναγκαστική άδεια όλοι, άρα και ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, άγνωστο μέχρι πότε. Η Διοίκηση πάντως φάνηκε απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της πληρώνοντας τον Οκτώβριο και μοιράζοντας ατομικά προγράμματα εκγύμνασης των παικτών. Μετά την τελευταία προπόνηση υπήρξε κι ένα άκρως χορταστικό τραπέζι σε όλο το τμήμα. Στόχος της ομάδας ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή η άνοδος στη Β΄ Εθνική!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος