FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Δελέγκος: «Η Πολιτεία να μεριμνήσει για εβδομαδιαία τεστ»

Ημερομηνία: 17-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μίλησε για τη διακοπή της Α2 και τη λύση που προτείνει για την επανεκκίνηση

 

Ο κορονοϊός έχει οδηγήσει στη διακοπή των πρωταθλημάτων από την Α2 Εθνική και κάτω και οι ομάδες αγωνιούν για το τι θα γίνει στο υπόλοιπο της σεζόν. Το basketblog μίλησε με τους προπονητές των ομάδων της Α2 και ο coach του Κοροίβου, Κώστας Δελέγκος, απάντησε στο αν συμφωνεί με τη διακοπή, τι θα γίνει με τις πληρωμές, πώς θα κινηθεί ένας προπονητής στο διάστημα της πανδημίας και ποια θα ήταν η κατάλληλη λύση για τα πρωταθλήματα και τους προπονητές αυτή τη στιγμή.

Ο 36χρονος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα αυτό που προέχει σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, είναι η υγεία των οικείων μας αλλά και των συνανθρώπων μας. Θεωρώ όμως ότι, με ασφάλεια πάντα και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,θα μπορούσαν τουλάχιστον να συνεχιστούν οι προπονήσεις των ομάδων, ειδικότερα στις περιοχές που είναι “καθαρές” από κρούσματα. Όσον αφορά τις πληρωμές, η διοίκηση από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας, μας καθησύχασε ότι και τον μήνα Νοέμβριο, παρόλο το lockdown, άπαντες θα πληρωθούν κανονικά και αυτό είναι προς τιμήν τους. Από εκεί και πέρα, αν δυστυχώς συνεχιστεί το lockdown και μετά τον Δεκέμβριο τότε θα επανεξεταστούν όλα, καθώς τα ήδη λιγοστά έσοδα των ομάδων θα εκμηδενιστούν.

Για έναν προπονητή η περίοδος της πανδημίας, μπορεί να γίνει δημιουργική σίγουρα, με την έννοια της περαιτέρω επιμόρφωσης, θα έχουμε χρόνο να αναλύσουμε διεξοδικότερα τα σωστά και τα λάθη των ομάδων μας, να βελτιωθούμε και βέβαια να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στην οικογένειά μας, ειδικότερα όσοι βρισκόμασταν μακριά τους, όπως εγώ.

Η ιδανική λύση θεωρώ για να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, είναι στα πρότυπα των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, η Πολιτεία να μεριμνήσει να εξασφαλιστούν με κάποιο τρόπο εβδομαδιαία τεστ, και με ασφάλεια πάντα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να καταφέρουμε να προστατέψουμε το αγαθό του ερασιτεχνικού αθλητισμού επιστρέφοντας ασφαλείς στα γήπεδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος