FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Δύσκολη η κλήρωση του Κυπέλλου

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με το «καλημέρα» της νέας περιόδου, άρχισαν τα δύσκολα για τις δύο ηλειακές ομάδες στο Κύπελλο. Έχει προγραμματιστεί η πρώτη φάση για τις 29 Αυγούστου, τ’ Αη Γιαννιού του Νηστευτή που λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι δεν υπήρχε πιο δύσκολη κλήρωση και για τις δύο, τον Παμβουπρασιακό και την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου. Τόσο ο Αίας όσο και η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου ήδη άρχισαν προετοιμασία, ενώ το δυναμικό της δεν έχει οριστικοποιηθεί. Εν πρώτοις παίζουν και οι δύο ομάδες εκτός έδρας. Ο μεν Παμβουπρασιακός πάει Εύβοια (στην κεντρική), ο δε Αίας παίζει με την Ηλιούπολη!

 

Στη Ν. Αρτάκη για διπλό!

Στη Ν. Αρτάκη, λίγο έξω από την Χαλκίδα θα πάει η ομάδα του Χρ. Παρασκευόπουλου. Η ομάδα της Εύβοιας στη λήξασα περίοδο ήταν στον 4ο Όμιλο και κατετάγη τέταρτη με 16 βαθμούς (ο όμιλος είχε 11 ομάδες) και είχε άνετη παραμονή. Αν οριστικοποιήσει το ρόστερ της η Βάρδα έχει ελπίδες νίκης.

 

Ο Αίας στην Αθήνα

Σίγουρα η ομάδα της Γαστούνης έχει δύσκολο αγώνα. Η ομάδα της Ηλιούπολης κατετάγη δεύτερη, μετά από μάχη με τον Πανιώνιο στον 6ο όμιλο. Η διαφορά τους ήταν ένας βαθμός! Αυτό δείχνει και τη δυναμικότητα της ομάδας από την Αθήνα. Η συνάντηση κρύβει πολλές δυσκολίες.

 

Μεταγραφικό κρεσέντο

Στο μεταξύ, ξεκίνησε το μεταγραφικό κρεσέντο στη Βάρδα, η οποία είχε απώλειες το καλοκαίρι και τώρα θέλει να τις αναπληρώσει. Έτσι, με συντονισμένες προσπάθειες του Δ.Σ. (το οποίο δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη, αλλά τούτο δεν είναι προέχον), αφού κράτησε βασικούς παίκτες, όπως ο Λιόσης, ο Μικελάτος, ο Μακρής, ο Βορύλλας, ο Θεοδωρόπουλος και άλλοι, πρόσθεσε στο ρόστερ τον Πλαστουργό που επανέκαμψε  στην Ηλεία, τον Πυρρή, τον Μαυρόπουλο και τον Παπασπηλιόπουλο, ενώ έπονται ο Βασιλόπουλος και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.

 

Ο Αίας θέλει ενίσχυση

Από την άλλη πλευρά, ο Αίας κινείται δραστήρια με τον Γαβριλόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές. Υπάρχουν κενά στην ομάδα της Γαστούνης, τα οποία δύσκολα αναπληρώνονται, γιατί Κουλούρη δεν είναι εύκολο να βρεις, όπως και τον τερματοφύλακα.

*Ήδη οι άνθρωποι του Δ.Σ. έκλεισαν τον Χαρίζι, τον Ρούνη, τον Μπουρδέκα, τον Στανή, τον Κουζή και τον Καράμπελα. Το μεγάλο ωστόσο κέρδος είναι ότι έμειναν οι Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Βασιλικόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, ενώ υπάρχουν και 3-4 άλλοι από το περσινό έμψυχο υλικό.

*Θέλω εδώ να σημειώσω πως βοηθός του κ. Γαβριλόπουλου είναι ο Γιάννης Καραλάγας, ένας έμπειρος από κάθε άποψη προπονητής με εμπειρία πλούσια.

*Να προσθέσω τέλος ότι υπάρχει το πρόβλημα του γκολκίπερ Αντωνόπουλου που είναι, ως φαίνεται, ακανθώδες και απασχολεί το συμβούλιο του κ. Μπίρμπα.

 

Επιτέλους την ανάρτησαν

Αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, έφτιαξαν την προκήρυξη των πρωταθλημάτων, προφανώς χωρίς συμβούλιο (τουλάχιστον δεν ανακοινώθηκε) και τελευταίοι από όλες τις ΕΠΣ έκαναν το θαύμα. Σου λέει με τέτοιο καύσωνα πού να μαζευτούμε. Τουλάχιστον τηλεφωνικά είναι καλύτερα.

*Πολύ έξυπνο πάντως. Αρχίζουμε μετά του Αγ. Δημητρίου κι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αν πάλι έχουμε διακοπή, λόγω της πανδημίας.

*Πάντως, τα παράβολα τα αφαίρεσαν. Έτσι έπρεπε να κάνουν. Άλλωστε έμαθα πως συγκεκριμένος σύμβουλος το είχε ως προϋπόθεση, ώστε να κατεβεί στις εκλογές…

*Το δικαιολόγησαν πάντως. Περίμεναν την ανάρτηση του Κανονισμού από την Ε.Π.Ο.!

 

Η Ζάκυνθος

Από την Ε.Π.Ο. καλούν την Ζάκυνθο, αν επιθυμεί να παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2, να τους το πει μέχρι 18 Αυγούστου. Και οι Ζακυνθινοί κάλεσαν σε ανοιχτή συγκέντρωση παράγοντες και φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου ώστε να πάρουν απόφαση! Τέλεια…

 

Διαιτητικό

Καλούν όσους διαιτητές-παρατηρητές επιθυμούν να ενταχτούν στην ΕΠΟ να κάνουν δήλωση στην ΚΕΔ/ΕΠΟ (μέσω ΕΠΣ). Βιαστείτε, φίλοι μου, ο καιρός περνάει!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος