FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Στο top-10 ο Καραλής στο ranking της WA

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην 10η θέση στο ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  Στίβου (World Αthletics) στο επι κοντώ βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Πυργιώτης πρωταθλητής κέρδισε αρκετές θέσεις  μετά την σπουδαία επιτυχία του στην Ιαπωνία και μπήκε στο top- 10 του παγκόσμιου στίβου στο επί κοντώ, γεγονός που αναμφίβολα δείχνει την αξία του, στα 21 του χρόνια μόλις.

Κορυφή στο ranking της WΑ έπιασε ο Μίλτος Τεντόγλου. Το χρυσό μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή στο μήκος στο Τόκιο τον έφερε στην κορυφή της κατάταξης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με 1.405 βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί ο Μιγκέλ Ετσεβερία με 1.390 βαθμούς και τρίτος είναι ο Τατζέι Γκέιλ με 1.347.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Στεφανίδη, η 4η  θέση στο Τόκιο στο επί κοντώ, την διατήρησε στην πρώτη τριάδα της κατάταξης του αγωνίσματος.

Στο Νο 5 στο βάδην βρίσκεται η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στο Νο 8 του επί κοντώ η Νικόλ Κυριακοπούλου, στο Νο 8 στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου και επίσης στο Νο 8 στο βάδην η Κυριακή Φιλτισάκου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος