FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άτυχος, έχασε στα σημεία…

Ημερομηνία: 29-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι τριακόσιοι τόσοι φίλοι του Κοροίβου που πήγαν στο Κλειστό της Ήλιδας το Σάββατο, έφυγαν απογοητευμένοι , καθώς είδαν για μια ακόμη φορά (τρίτη φέτος) την ομάδα να χάνει μέσα στο δικό της σπίτι. Αυτή τη φορά από το Ψυχικό, που δεν ήταν καλύτερο, ήταν όμως τυχερό και σε 2-3 περιπτώσεις είχε την εύνοια της διαιτησίας και με δεδομένο ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, γίνεται κατανοητό πώς ήρθε η ήττα.

*Η γνωστή απουσία του Τσιάκου είναι η μία και κύρια αιτία της ήττας. Χωρίς ψηλό παίκτη στη ρακέτα δεν υπάρχει τύχη σε καμία ομάδα. Έπειτα, το γεγονός ότι ο Λεϊμάνις φορτώθηκε νωρίς με 4 φάουλ, επέδρασε σε όλη την ομάδα. Ο Λετονός βγήκε στο 23΄ και ξαναμπήκε στο 33΄. Τον αντικατέστησε επάξια ο Καπώνης, αλλά το κενό του φάνηκε.

* Έπειτα έγινε και λάθος 11΄΄ πριν το τέλος. Ξεκινάει επίθεση το Ψυχικό και δεν γίνεται φάουλ  από τους «μπλε» παρότι είχαν μόνο δύο. Στη συνέχεια της φάσης, στην τελευταία επίθεση των Αθηναίων, ο Χείλαρης κάνει φάουλ και ο Σταματόπουλος δεν το δίνει! Έτσι, ήρθε η ήττα…

*Καλύτερος ο Δημήτρης Χείλαρης (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

 

Άρπαξε την ευκαιρία η Νίκη

Βαθιά ανάσα για τη νίκη ήταν το 0-0 στο Αίγιο. Ποδαρικό του Ηλία Φωτόπουλου με μια εκτός έδρας επιτυχία που δίνει ελπίδες στην ομάδα των Κολοτουραίων. Όπως είχαμε επισημάνει από αυτήν εδώ τη στήλη, οι παίκτες της ομάδας του Τραγανού είχαν ελπίδες για μια ισοπαλία και την πήραν. Με Αντωνόπουλο γκολκίπερ (φύλακα άγγελο), Γαργαρώνη, Ρ. Λούζι πρωτοκορυφαίους, πήρε εκείνο που προσδοκούσαν όλοι. Πάλεψαν και τα υπόλοιπα παιδιά κι αν ο Σωτηρόπουλος βρει τα πατήματά του θα είναι μια καλή λύση. Ο ρέφερι Χρυσάφης (Αθήνας) είναι νέος στην κατηγορία και δικαιολογούνται κάποιες υπερβολές του, όπως η κίτρινη στον Αντωνόπουλο για καθυστέρηση στο 50΄!

 

Νίκησε τα μικρά παιδιά

Τρεις μήνες είχε να κερδίσει ο Φοίβος και τα κατάφερε στο «χωράφι» της Αμαλιάδας, απέναντι στον Αστέρα που παρατάχτηκε με εννέα παιδιά της Ακαδημίας, το Σιούλα και το Σαρανταυγά. Το σκορ ήταν 0-2 με πρωταγωνιστή τον έγχρωμο Λαμίν που πέτυχε γκολ και είχε και δοκάρι. Μορφή του αγώνα ο νεαρός γκολκίπερ Μιχάλης Βλάχος (ένας εξαιρετικός γκολκίπερ γεννιέται).

 

Αγγλικό σκορ στη Βάρδα

Αξέχαστο θα μείνει σε όσους το είδαν το ισόπαλο παιχνίδι, ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και τον Πανηλειακό και τούτο, γιατί το αγγλικό σκορ σε κάθε αγώνα θέλγει και γοητεύει. Όσοι άκουσαν πως το ματς ήρθε 4-4 σχολίαζαν διάφορα. Έκαναν υπαινιγμούς, ενώ οι φιλοπαίγμονες έδιναν τις δικές τους εξηγήσεις. Μακριά από μας αυτά.

 

Τρία γκολ ο Μπαρμπαρούσης

Μορφή του αγώνα ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης που πέτυχε χατ-τρικ, έφτασε τα 12 γκολ φέτος (χωρίς να έχει εκτελέσει πέναλτι) και οδηγεί την κούρσα των σκόρερς του 6ου Ομίλου.

*Από την άλλη πλευρά, πρώτος και καλύτερος ο Ντόμας, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έβαλε και γκολ.

*Σημειώνουμε δύο σοβαρές απουσίες από το ντέρμπι: Γιώργος Πολίτης και Νικολόπουλος.

*Και δυο λόγια για τον ρέφερι Χρονά (Αχαΐας), Μπήκε μέσα με υπεροπτικό ύφος. Προκλητικός και ολίγον μάγκας. Αν  πιστεύει πως έτσι θα ανέβει ψηλά είναι γελασμένος.

 

Βαρύ πρόστιμο

Πολύ βαρύ πρόστιμο θα πληρώσει η Α.Ε. Πηνείας εξαιτίας της αποχώρησής της από το πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας. Τριακόσια ευρώ για καθένα από τους τρεις πρώτους αγώνες που δεν θα παίξει. Σύνολο 900 ευρώ θα πληρώσει, όταν δηλώσει μελλοντικά συμμετοχή και πάλι στο πρωτάθλημα!

 

Ντροπή και αίσχος

Αποτελεί ντροπή και αίσχος όλο αυτό το σκηνικό που έγινε στον αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος ανάμεσα στη Νίκη και στη Δόξα Πηγαδακίων-Ζακύνθου. Οι Ζακυνθινοί έφεραν κοντά τους μια διμοιρία Αστυνομίας, φοβούμενοι στο Τραγανό αντίποινα για τα περσινά γεγονότα σε βάρος των παικτριών της Νίκης! Δεν ξέρουν πως η ομάδα της Νίκης είναι ομάδα αθλητικότατη και δεν διέρχεται μέσα που διασύρουν το άθλημα!

*Όσον αφορά το Μεσσήνιο διαιτητή Ρέκκα υπάρχουν δικαιολογίες, γιατί τώρα το παιδί μαθαίνει διαιτησία, γι’ αυτό και λέγεται διαιτητής προχωρημένου σταδίου. Ό,τι ήθελε έκανε μέσα στη βροχή και το χαλάζι. Δεν σκέφτηκε ούτε προσωρινή διακοπή να κάνει μέσα στο αστροχαλάζι. Όσο για το πέναλτι που μετέτρεψε σε έμμεσο, έπεσε αρκετό γέλιο!

 

Ένα διπλό με σημασία

Μεγάλο διπλό του Ενιπέα στη Γαστούνη, μέσω του οποίου η ομάδα του μεγάλου χορηγού Νίκου Μπακοβασίλη, διατηρεί τα πρωτεία στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Με πλουραλισμό στους σκόρερς συνέτριψε τον Αίαντα που προσπαθεί να ξεφύγει από τις… δαγκάνες των πλέι-άουτ.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος