FOLLOW US: facebook twitter

Τρείς βασιλόπιτες από τα χέρια των μαθητών έκοψαν χθες στο ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 29-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τρείς γευστικότατες βασιλόπιτες που παρασκεύασαν στο Εργαστήρι Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Πύργου, έκοψαν χθες στο σχολείο τους, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, παρουσία του πρ. υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Στην όμορφη εκδήλωση, παραβρέθηκαν ακόμα – όπως κάθε χρόνο- η αντιδήμαρχος Πύργου Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Δημητρέλλος, η υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων Τίτα Τερζή, η πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ «Ήλις» Αγαθή Ρηγοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Πύργου Παναγιώτης Μπόμπας και ο πρ. πρόεδρος του συλλόγου ΑμΕΑ Γιάννης Παπαδάτος.

Με την ευκαιρία της κοπής, συζητήθηκε το θέμα στέγασης και μεταφοράς του σχολείου αλλά και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς. Επίσης, η κ. Τερζή, απένειμε τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή του σχολείου στο διαγωνισμό βραβείων μαθητικού θεάτρου.

Όσον αφορά τους τυχερούς των τριών φλουριών, από την πίτα των μαθητών έτυχε στον Παναγιώτη Α., από τον εκπαιδευτικών στον πρ. Υφυπουργό Δημήτρη Μπαξεβανάκη ενώ από των γονέων στον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος