FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση στο Επαρχείο  

Ημερομηνία: 11-05-2024 | Συντάκτης:

Άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου τις πύλες της και η Ανθοκομική έκθεση στο λόφο του Επαρχείου στον Πύργο. Πολύχρωμα λουλούδια, μουσική, χορός και χαμόγελα συνέθεταν το ανοιξιάτικο τοπίο που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με χορευτικά σε λάτιν ρυθμούς από τη σχολή χορού “Shall We Dance” ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Ζαφειροπούλου και ο Μάκης Στούμπανος με τη συνοδεία πιάνου “ταξίδεψαν” τον κόσμο σε λαϊκά και έντεχνα μονοπάτια.

Το καλωσόρισμα στους επισκέπτες έκανε η πρόεδρος της Δ.Ε.Π. Α.Ε ΟΤΑ και εντεταλμένη σύμβουλος κ Έλενα Μπαγιώργου που τόνισε: «Η έκθεση ξεκίνησε δυναμικά, οι εκθέτες που συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και διέλευση του κόσμου ξεκίνησε ήδη από το πρωί και ας μην ήμασταν ακόμα έτοιμοι. Ελπίζω να είναι ένα ευχάριστο τριήμερο και να γεμίσουμε όλοι χρώματα και αρώματα».

Ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής αναφερόμενος στην Ανθοκομική Έκθεση έκανε λόγο για μια δραστηριότητα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την πόλη του Πύργου και θα ευχαριστήσεις τους πολίτες.

Ακόμα, ο κ. Καννής τόνισε ότι «η πόλη μας γίνεται ακόμα πιο όμορφη με αυτή την εκδήλωση, με την Ανθοκομική Έκθεση, με τη ‘’Γιορτή των Λουλουδιών’’. Η άνοιξη πάντοτε μας δημιουργεί μια ευφορία, μια χαρούμενη διάθεση. Αυτή τα διάθεση θέλουμε να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη και περισσότερο ζωντανή, μέσω αυτών των εκδηλώσεων που χαρίζει ο Δήμος Πύργου, στην κοινωνία, στους Πυργιώτες και στους επισκέπτες μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia