FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τις πόρτες της η VICKO και στον Πύργο!

Ημερομηνία: 19-04-2024 | Συντάκτης:
Τα εγκαίνια του καταστήματος VICKO στον Πύργο τέλεσε ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος Β’ συνοδεία ιερέων. Δίπλα τους η ιδιοκτήτρια Νίκη Τσακοπιάκου

Το brand που έχει συνδέσει το όνομά του με τη λέξη “Σπίτι”

Η VICKO έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με τη λέξη «Σπίτι»,  με την ποιότητα σε προσιτές τιμές, ένα  εδραιωμένο brand, με μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού και αμέτρητες προοπτικές. Εδώ και λίγες μέρες, η VICKO ήρθε και στον Πύργο κάνοντας τη διαφορά,  με ένα όμορφο κεντρικό κατάστημα απέναντι από τα δικαστήρια της πόλης.

Η επιχειρηματίας Νίκη Τσακοπιάκου, μετά την επιτυχημένη πορεία του δημοφιλούς  brand  στην Αμαλιάδα, έφερε τη  VICKO και στον Πύργο, για να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά και χρηστικά προϊόντα.  Ανήμερα Πρωταπριλιά, , πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος  που τέλεσε ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος Β’ συνοδεία ιερέων, παρουσία πολλών φίλων, γνωστών και πελατών  και ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα της ιδιοκτήτριας.

Κοντά στην αγαπημένη του φίλη  Νίκη  Τσακοπιάκου βρέθηκε και ο επιχειρηματίας και επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ 36  Ανδρέας Παπαδάκος για να της ευχηθεί καλές δουλειές

Το νέο κατάστημα της VICKO ήρθε στον Πύργο για να εδραιωθεί στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού,  με μια τεράστια γκάμα  διαφόρων ειδών.  Είδη σπιτιού και  κουζίνας, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα με εξαιρετικές καλοκαιρινές προτάσεις στα είδη κήπου για τη  βεράντα και το μπαλκόνι σας ειδικά αυτήν την εποχή,  είδη διακόσμησης, λευκά είδη, αξεσουάρ οργάνωσης και αποθήκευσης και πολλά άλλα σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Μάλιστα η πολύχρωμη βιτρίνα του με την Πασχαλινή συλλογή όχι μόνο, τραβά όλα τα βλέμματα των περαστικών και έχει γίνει πόλος έλξης, δημιουργώντας μια εξαιρετική επιλογή για το «Σπίτι», προσθέτοντας ένα συν,  στην  εμπορική δραστηριότητα του Πύργου.

VICKO Πύργο, 28ης Οκτωβρίου 34 – Πλατεία Δικαστηρίων Πύργος – Τηλ: 2621029990


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia