FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγουν και τα Λουτρά Καϊάφα

Ημερομηνία: 25-06-2020 | Συντάκτης:

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου –  Σε εξέλιξη οι προσλήψεις του εποχικού προσωπικού

Για την επαναλειτουργία τους ετοιμάζονται και τα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα που σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και πιθανόν  στις 5 Ιουλίου ώστε το επόμενο Σαββατοκύριακο να είναι σε κανονική λειτουργία.

Μιλάμε για το Υδροθεραπευτήριο, την πισίνα  αλλά και το ξενοδοχείο και έτσι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τον καθαρισμό του χώρου, των εγκαταστάσεων και  απολυμάνσεις όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ήδη στην σελίδα της ΕΤΑΔ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη του  εποχικού προσωπικού , που είναι 11 άτομα συν τους μόνιμους εργαζόμενους. Οι θέσεις που έχει προκηρύξει η ΕΤΑΔ είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών και η προθεσμία υποβολής αίτησης λήγει στις 27 Ιουνίου. Αφορούν πέντε θέσεις βοηθ. Νοσηλευτών – φυσικοθεραπευτών – λουτρονόμων, μια θέση νυχτοφύλακα – θυρωρού, δύο θέσεις ταμίων, δύο θέσεις καμαριέρων – καθαριστριών και μια θέση υπαλλήλου υποδοχής.

Να σημειώσουμε δε, ότι με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, θα ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα  απολύμανσης και προστασίας των λουομένων στα Λουτρά ενώ θα γίνεται και θερμομέτρηση όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των εγκαταστάσεων. Ειδικά σε ότι αφορά την πισίνα, οι όροι χρήσης θα είναι πιο αυστηροί, λιγότερα άτομα κάθε φορά, συχνότερη αλλαγή του νερού και απολυμάνσεις τακτικότερες των σωληνώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος