FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή η 19η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 28-07-2022 | Συντάκτης:
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιδας κ. Φώτης Νικολόπουλος με τον εικαστικό Χρήστο Χάσα στην προετοιμασία της έκθεσης στην Κουρούτα

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας

Έπεται η “Λευκή Νύχτα” στην Αμαλιάδα

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Τις πύλες της ανοίγει στην Κουρούτα την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, η 19η Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας, με στόχο να φέρει σε επαφή το αναγνωστικό κοινό με τους φίλους του βιβλίου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ώς τις 8 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και κατά τις ώρες 20:00 – 24:00.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων από διάφορυς εκδοτικούς οίκους συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και στον κόσμο της φαντασίας μυθιστορήματα, ιστορικά, επιστημονικά, διηγήματα, ποιήματα, ξενόγλωσσα αλλά και παιδικά βιβλία, θα περιμένουν τους επισκέπτες να τα εξερευνήσουν. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υπάρχει πληθώρα δράσεων και εκπλήξεων για μικρούς και μεγάλους.

Τα περίπτερα της Έκθεσης Βιβλίου στην Κουρούτα έχουν ήδη στηθεί και αναμένονται οι τελευταίες πινελιές με την εγκατάσταση των συμμετεχόντων βιβλιοπωλών αλλά και ειδών δώρων. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σήμερα σε συνέντευξη τύπου του προέδρου και του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η επόμενη δράση που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας είναι η “Λευκή Νύχτα” για την αγορά της Αμαλιάδας, που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου. Μάλιστα ο Σύλλογος ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που θα δώσουν την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να περάσει ευχάριστα στην Αμαλιάδα και παράλληλα με τη διασκέδασή του να κάνει συμφέρουσες αγορές από τα καταστήματα της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος