FOLLOW US: facebook twitter

Ανησυχία Ηλείων παραγωγών λόγω εκλογών για τις πληρωμές τους: «Ζητάμε να τηρήσει ο κ. Αραχωβίτης τις δεσμεύσεις του απέναντι μας»

Ημερομηνία: 07-06-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33478″ img_size=”full”][vc_column_text]Την ανησυχία τους  ότι λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των πρόωρων εθνικών εκλογών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του  απέναντι στους αγρότες της Ηλείας  για τις πληρωμές και την λύση των εκκρεμών αγροτικών θεμάτων που τους ταλανίζουν, εκφράζουν οι Ηλείοι παραγωγοί.

Ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλιανάτος, μιλώντας στην Πρωινή για το θέμα αυτό, τόνισε ότι κατά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των Ηλείων αγροτών με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα στις 20 Μαίου, ο κ. Αραχωβίτης είχε δεσμευτεί απέναντί τους για συγκεκριμένα θέματα που του έθεσαν αλλά εν τούτοις τίποτα από αυτά δεν έχει υλοποιηθεί. « Δυστυχώς οι Ηλείοι παραγωγοί έχουν μείνει με άδεια χέρια και εκφράζουν την αγανάκτησή τους.  Σε ένα μήνα έχουμε εκλογές, η Βουλή κλείνει την Παρασκευή , όλα είναι πλέον μετέωρα και εμείς ζητάμε  να επισπεύσει ο υπουργός τις πληρωμές για  τα όσα δεσμεύτηκε  απέναντί μας και κυρίως αφορούν την καταβολή της στρεμματικής ενίσχυσης για την σταφίδα, την έγκαιρη πληρωμή του υπόλοιπου 30%  των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ και τα ΠΣΕΑ του 2016 που δεν μπορούσαν να ενταχθούν στον ΕΛΓΑ.  Αυτήν την περίοδο όλοι παίρνουν λεφτά εκτός από τους αγρότες! Ζητάμε να λήξουν και τα δικά μας θέματα και να πληρωθούν οι παραγωγοί μας γιατί δεν μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε τιε βασικές οικονομικές τους υποχρεώσεις»![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot