FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Γενική συνέλευση σήμερα και στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-06-2019 | Συντάκτης:

Μετά τις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Ζαχάρω και Αρχαία Ολυμπία, από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, σειρά έχει ο Πύργος με την συνάντηση να έχει προγραμματιστεί για σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας (έναντι Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα απασχολήσουν την συνέλευση, όπως και στις δυο προηγούμενες αφορούν το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, το πρόγραμμα δράσης, τη συζήτηση σχετικά με το ζήτημα του 13ου και 14ου μισθού, την αξιολόγηση, τις γενικότερες εξελίξεις και τα εργασιακά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής τονίζοντας ότι αυτό που επιδιώκουν από  τις συναντήσεις αυτές είναι να βγει ο Σύλλογος πιο συσπειρωμένος και πιο δυνατός για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων. «Παρακαλούμε το Γενικό Γραμματέα και τους προϊσταμένους τμημάτων να διευκολύνουν τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου για την απρόσκοπτη συμμετοχή στην Συνέλευση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος