FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων & Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Διατακτικές σούπερ μάρκετ σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ημερομηνία: 29-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστενων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα υλοποιήσει πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19.

Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ωφελούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2020 και αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερ μάρκετ (ύψους 118 ευρώ για μία και μόνο φορά για την κάθε οικογένεια) για την κάλυψη έκτακτων επισιτιστικών αναγκών επιλεγμένων ωφελούμενων.

Σημειώνεται ότι η επιλογή θα γίνει με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Να σημειωθεί ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε νοικοκυριά που υποδεικνύουν έγγραφο απόλυσης ή αναστολής εργασίας κατά την περίοδο της πανδημίας.  Η παραλαβή και κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται μέχρι και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που στεγάζεται στο χώρο του νέου Δημαρχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2625023888, υπεύθυνες Κοινωνικού Παντοπωλείου Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος