FOLLOW US: facebook twitter

Α. Νικολακόπουλος: Η υλοποίηση της Πατρών Πύργου θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

Ημερομηνία: 31-03-2022 | Συντάκτης:

Η εκκίνηση του έργου από την Αμαλιάδα επικυρώνει την δέσμευση Πρωθυπουργού!

“Επικυρώνεται σήμερα η δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την υλοποίηση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου, ιδιαίτερα σημαντικού για την Ηλεία, την Δυτική Ελλάδα και τους κατοίκους αυτού του τόπου”.

Με την ανωτέρω επισήμανση σχολίασε χθες ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος την σημερινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται το εργοτάξιο της Αμαλιάδας με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και δίνει ουσιαστικά το έναυσμα για την ουσιαστική επιτέλους έναρξη των εργασιών για την πολυπόθητη νέα οδική αρτηρία.

Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την θετική εξέλιξη, παρά τις αντίθετες απόψεις που εκφράστηκαν με ανούσια επιμονή από την Αξιωματική Αντιπολίτευση η οποία αποδείχθηκε από την πλευρά της ανίκανη ως κυβέρνηση να προχωρήσει το έργο, ενώ ακόμη και σήμερα αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ο δρόμος με την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων θα αποτελεί πραγματικότητα ως αποτέλεσμα της ορθολογικής διαχείρισης των προβλημάτων και των δυσκολιών από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο ίδιος εξάλλου το χρονικό διάστημα των δυόμιση ετών της κοινοβουλευτικής του θητείας, είχε αναπτύξει μια έντονη δραστηριότητα για το θέμα που περιελάμβανε κρίσιμες συναντήσεις, επαφές και πολλές τοποθετήσεις, με ανάλογες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στοχεύοντας στον απεγκλωβισμό του έργου από κάθε εμπόδιο και στην σύντομη έναρξή του.

Μια εκκίνηση που όπως πρόσθεσε ο κ. Νικολακόπουλος βάζει τέλος στην πολυετή ταλαιπωρία των πολιτών της Ηλείας και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο νέος σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος θα έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί προς χρήση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia