FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνεχίζονται οι δράσεις με Rapid tests – 216 τεστ στη Βάρδα με 6 θετικά και 191 στο Κάστρο όλα αρνητικά

Ημερομηνία: 10-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης  προασπίζοντας τη Δημόσια Υγεία των Δημοτών σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον ΕΟΔΥ συνεχίζει τις δράσεις της, για την  καθημερινή καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του Δήμου, με τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων COVID-19 (rapid tests), και την ερχόμενη εβδομάδα. Χθες πραγματοποιήθηκαν 191 rapid tes στο Κάστρο τα οποία ήταν όλα αρνητικά, ενώ στην Βάρδα έγινε 216 εκ των οποίων βρέθηκαν 6 θετικά και ένα αδιευκρίνιστο.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, μπροστά από το Δημαρχείο του Λεχαινών από τις 09:30 έως τις 13:30.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου μπροστά από το Δημαρχείο της Βάρδας από τις 09:30 έως τις 13:30.

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στο Νεοχώρι, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας,  από τις 09:30 έως τις 13:30

Οι Δημότες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, συστήνει αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19, (αποφυγή συνωστισμού, χρήση μάσκας, χρήση γαντιών, τήρηση απαιτούμενων αποστάσεων).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος