FOLLOW US: facebook twitter

«Ανάσα» για την αγορά η Εκπτωτική Νύχτα – Πλήθος κόσμου τηρώντας τα μέτρα κατέκλυσε το κέντρο του Πύργου

Ημερομηνία: 10-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Οικονομία

“Οικονομική ανάσα”  στην αγορά, αποτέλεσε η επιτυχημένη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου την “Εκπτωτική Νύχτα” καταφέρνοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών της πόλης και όχι μόνο στη δύσκολη πραγματικά περίοδο που διανύουμε.

Αν και δεν πραγματοποιήθηκε καμία παράλληλη εκδήλωση λόγω των αυστηρών μέτρων ενάντια στον κορονοϊό, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στήριξης του Εμπορικού Συλλόγου, εκμεταλλεύτηκε τις πολύ υψηλές εκπτώσεις της βραδιάς και ψώνισε από τα καταστήματα τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας.

Όλοι, καταναλωτές και επαγγελματίες, χρησιμοποίησαν μάσκα προστασίας και όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Ξανθούλης, όλα κύλησαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

“Αν λάβουμε υπόψη ότι δεν έγιναν παράλληλες εκδηλώσεις και ότι μόλις τις τελευταίες ημέρες έγινε ένα ευρύ κάλεσμα, το εγχείρημα αποδείχθηκε επιτυχημένο. Αρκετός κόσμος κυκλοφόρησε και η πόλη κινήθηκε. Ειδικά πέριξ της πλατείας η κίνηση ήταν πολύ ικανοποιητική. Δεν είχαμε τις αξιώσεις να γίνει ό,τι και στη Λευκή Νύχτα, όμως θεωρώ πως η πρωτοβουλία εξελίχθηκε αρκετά καλά. Το σημαντικό είναι ότι τηρήθηκαν απόλυτα τα μέτρα ασφαλείας στα εμπορικά καταστήματα, για αυτό και δεν επιβλήθηκε πρόστιμο από όσο ξέρω, ενώ και ο κόσμος σεβάστηκε αυτή την κατάσταση και έδειξε υπομονή περιμένοντας για αρκετά λεπτά μέχρι να μπει σε ένα κατάστημα. Πλέον σκεφτόμαστε σοβαρά να το επαναλάβουμε το Σάββατο 29 Αυγούστου” είπε ενώ αναφέρθηκε και στο διαγωνισμό που “τρέχει” με δώρο ένα αυτοκίνητο Nissan Micra αξίας 14.920 ευρώ και το οποίο βρίσκονταν σε περίοπτη θέση στην κεντρική πλατεία για να το δουν όλοι. «Όσοι πραγματοποιούν αγορές άνω των 20 ευρώ από τα καταστήματα που συμμετέχουν στη διαδικασία θα λαμβάνουν έναν λαχνό που θα τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για το αυτοκίνητο. Η διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και τέλος Αυγούστου, με την κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του αυτοκινήτου να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος