FOLLOW US: facebook twitter

139 Ηλείοι αγρότες θα πάρουν το 14χιλιαρο – Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για την ένταξη αγροτών στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Ημερομηνία: 20-11-2019 | Συντάκτης:

Αναρτήθηκαν στην  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τα αποτελέσματα με τα ονόματα δικαιούχων του Μέτρου 6.3.. Έτσι, συνολικά και βάση των αποτελεσμάτων 139 αγρότες από την Ηλεία και συνολικά 364 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020» που αφορά στην παροχή κατ’ αποκοπή ποσού ενίσχυσης ύψους 14.000 ευρώ προς υφιστάμενες μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.  Από το πρόγραμμα «κόπηκαν» και κριθηκαν μη επιλέξιμες συνολικά 52 προτάσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες γεωργικές εκμεταλλεύσεις, προκρίθηκαν με συγκεκριμένα κριτήρια καθώς η γεωργική εκµετάλλευση πρέπει να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του τόπου της µόνιµης κατοικίας του/της αρχηγού της εκµετάλλευσης, εκµεταλλεύσεις ή τµήµατα εκµεταλλεύσεων που δεν βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του τόπου µόνιµης κατοικίας των αρχηγών της εκµετάλλευσης δεν γίνονται αποδεκτά για τους σκοπούς του προγράµµατος. Η γεωργική εκµετάλλευση πρέπει να έχει µέγεθος παραγωγικής δυναµικότητας τουλάχιστον ίσο µε 5.000 ευρώ έως και 7.999 ευρώ.

Οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων εκκινούν την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης πράξης και η διάρκειά τους ορίζεται στο χρονοδιάγραμμα που αναφέρεται στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, όπως αυτό έχει υποβληθεί από κάθε δικαιούχο στο ΠΣΚΕ και διαμορφωθεί κατά το διοικητικό έλεγχο.   Η ελάχιστη διάρκεια υλοποίησης Επιχειρηματικού Σχεδίου είναι τα τρία (3) έτη και η μέγιστη τα τέσσερα (4) έτη

Όσοι δεν βλέπουν το όνομά τους στις λίστες, έχουν δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής με την έννοια του άρθρου 25 του νόμου 2690/1999. Οι ενδικοφανείς προσφυγές ασκούνται άπαξ, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της απόφασης ανάρτησης του πίνακα των αποτελεσμάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος