FOLLOW US: facebook twitter

Αναπτυξιακή Ολυμπίας: Πρόσκληση οινοποιών Ν.Ηλείας σε συνάντηση εργασίας

Ημερομηνία: 15-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”90675″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνάντηση εργασίας με τους οινοποιούς του Νομού Ηλείας διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ολυμπίας, στα πλαίσια της υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος LEADER την  Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στα Γραφεία της εταιρείας στα Κρέστενα.  Στην συνάντηση έχει κληθεί να συμμετάσχει και το Επιμελητήριο Ηλείας.

Η συνάντηση γίνεται με την ευκαιρία δύο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η εταιρεία στα πλαίσια του Προγράμματος LEADER και αφορούν στους οινοποιούς.

Συγκεκριμένα το πρώτο είναι ένα Διατοπικό Σχέδιο με θέμα “οι Δρόμοι του κρασιού της Πελοποννήσου” στο οποίο συμμετέχουν όλες οι Αναπτυξιακές Εταιρείες της Πελοποννήσου.

Βασικοί στόχοι του σχεδίου είναι η ανάδειξη των Πελοποννησιακών Οίνων, η προώθηση του οινοτουρισμού και η ανάπτυξη των δρόμων του κρασιού στην περιοχή μας, η γευσιγνωσία στα οινοποιεία και η σύνδεση του οίνου με τον γαστρονομικό τουρισμό γενικότερα.

Το δεύτερο θέμα της συνάντησης είναι η  1η Προκήρυξη του Τοπικού Προγράμματος για ιδιωτικά έργα, στα πλαίσια της οποίας έχει προκηρυχθεί η Υποδράση 19.2.7.3 με τίτλο, “Συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και τη κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό”.

Στα πλαίσια της υποδράσης  χρηματοδοτούνται ενέργειες συνεργασίας μεταξύ ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων και επομένως ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις των οινοποιείων του Νομού.

Στη συνάντηση θα παρουσιασθούν οι παραπάνω δράσεις και θα διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησής τους από τους οινοποιούς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΠ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot