FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Π.Α.Κ. Ηλείας: «Έλαμψε δια της απουσίας της η Ε.Π.Σ.Η. από τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.»

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL Ετήσια Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. με την συμμετοχή των Μελών  των Ενώσεων της Χώρας.

Από την κορυφαία διαδικασία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έλαμψε δια της απουσίας της η Ε.Π.Σ. Ηλείας γεγονός που σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως από τους παρευρισκόμενους Παράγοντες.

Ευτυχώς από την Ηλεία παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Π.Α.Κ. Ηλείας, κ. Πέτρος Μπηλιώνης, ο οποίος κατά την διάρκεια των εργασιών είχε εποικοδομητικές συζητήσεις και την ευκαιρία  να ανταλλάξει απόψεις με Προέδρους άλλων Ενώσεων όπως Δράμας, Αργολίδας, Αχαΐας, Λακωνίας κ.λπ.

Η Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. είναι η κορυφαία διαδικασία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είναι η συγκέντρωση  στην οποία ακούγονται οι απόψεις όλων των Ενώσεων, στην οποία εκπροσωπείται και η τελευταία γωνιά της Ελλάδας. Ο κ. Μπηλιώνης μίλησε με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας μιας Ένωσης δώδεκα Σωματείων τα οποία είχαν εκπρόσωπο και δεν είχαν  εκπρόσωπο  τα δεκάδες Σωματεία της Ηλείας μιας από τις μεγαλύτερες και πολυδύναμες Ενώσεις της Χώρας!!!

Όπως διαπιστώθηκε η παρουσία Προέδρων και η έκφραση θέσεων και απόψεων αποτελεί θέμα υψίστης προτεραιότητας. Εκπρόσωποι Ενώσεων που διεκδίκησαν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα π.χ. οι Ενώσεις της Κρήτης που όπως όλα δείχνουν θα έχουν δικό τους Όμιλο γεγονός που σημαίνει λιγότερα έξοδα για τις Ομάδες τους στην Γ΄ Εθνική.

Το λυπηρό είναι ότι η απουσία της Ε.Π.Σ. Ηλείας από  την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. σχολιάσθηκε και από διάφορα site δυσμενώς & χιουμοριστικά, γεγονός που δείχνει ότι το  άμοιρο Ηλειακό Ποδόσφαιρο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος