FOLLOW US: facebook twitter

A.O.Λ.Α.Π.: 4ος ο Παπαδόπουλος στο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ο.Λ.Α.Π. προχώρησε σε έναν απολογισμό της προσπάθειας των αθλητών της στο 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, με τον Τάσο Παπαδόπουλο να παίρνει την 4η θέση στη Γενική και τη 2η στην F2.

H ανακοίνωση της Α.Ο.Λ.Α.Π. έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 29-30 Ιουνίου, ο 2ος Γύρος του Κυπέλλου Χώματος από το Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον αθλητή μας Τάσο Παπαδόπουλο και τον συνοδηγό του Ανδρέα Βασιλόπουλο (Α.Σ.Μ.Α. Ν.Η.). Με το Toyota Starlet «πέταξαν» στην κυριολεξία και βρέθηκαν 2οι στην F2 και 4οι Γενικής μπροστά από δυνατότερους και εμπειρότερους συνδυασμούς! Ανυπομονούμε για το μέλλον καθώς σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε ακόμα!

Στην 12η θέση της Γενικής τερμάτισε ο Δημήτρης Δημητρόπουλος (ΑΣΜΑΝΗ) με συνοδηγό τον δικό μας Χρήστο Λυμπερόπουλο, επίσης με Toyota Starlet.

Προβλήματα με το μοτέρ της Corolla δεν επέτρεψαν στον Αναστάσιο Αναστασόπουλο (ΑΣΜΑΝΗ) και τον αθλητή μας Ευστάθιο Πανούτσο, να εκκινήσουν το Σάββατο. Σίγουρα όμως θα τους δούμε να επανέρχονται σε επόμενο αγώνα δυνατότεροι.

Μεγάλοι άτυχοι του αγώνα, οι αδερφοί Πανούτσου, Παναγιώτης και Θεόδωρος, οπού μια έξοδος στο πρώτο πέρασμα της Κυριακής λάβωσε το Toyota Yaris και τους άφησε εκτός αγώνα.

Άτυχοι στάθηκαν και οι αθλητές μας Ηλίας Τσετσώνης – Γιώργος Μανέτας με Toyora Corolla, οι οποίοι μετά από έναν σταθερό αγώνα εγκατέλειψαν στο δεύτερο πέρασμα της ειδικής της Κυριακής.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος