FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας: «Να μη δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και κακό προηγούμενο…»

Ημερομηνία: 01-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”94071″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Παναγιώτης Ζώντος, σχετικά με μπέρδεμα που προέκυψε στο προσωπικό της Αστυνομίας λόγω αποφάσεων σχετικά με αποσπάσεις στην παραμεθόριο.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Όπως ενημερωθήκαμε από συνάδερφό μας και μέλος της Ένωσης μας συνέβη κάτι “ανεξήγητο” σε διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα μας ανέφερε ότι αν και αρχικά η διαταγή όριζε ότι θα αποσπόταν σε νησί της παραμεθορίου ζώνης της χώρας μας, εν συνεχεία νέα διαταγή που έφτασε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας την 29/07/2019 ως προς το ορθόν της προηγούμενης, όριζε ότι θα αποσπαστεί στον ίδιο τόπο το ίδιο χρονικό διάστημα έτερος συνάδερφός μας, εξίσου μέλος της Ένωσής μας και όχι αυτός.

Επειδή όπως γνωρίζουμε, ανεξήγητα φαινόμενα δεν υφίστανται στον κλάδο μας, οφείλουμε να το αναδείξουμε προς αποφυγή της επανάληψης αλλά και προς αποκατάσταση της αδικίας.
Είναι γνωστό σε όλους μας και αποδεκτό ότι αρκετοί αστυνομικοί προσπαθούν και επιθυμούν να συμμετάσχουν σαν ενισχυτική δύναμη στις περιοχές που υπάρχουν οι μεταναστευτικές ροές καθότι καταφέρνουν, κάνοντας πολύ συντηρητική διαβίωση, να αποταμιεύσουν ένα μικρό αλλά πολύτιμο στις μέρες μας χρηματικό ποσό.

Δυστυχώς,όμως, όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αυτομάτως γίνονται συνειρμοί που δεν τιμούν την Ελληνική Αστυνομία, ενώ δημιουργείται κακό προηγούμενο με αντιπαραθέσεις μεταξύ του προσωπικού.

Πιστεύουμε πως ο συνάδελφος που υπήρξε “θύμα” αυτής της άσχημης κατάστασης, να αποκατασταθεί με την αμέσως επόμενη διαταγή απόσπασης σύμφωνα με την επιθυμία του.

Προτείνουμε τη δημοσιοποίηση των αιτούντων καθώς και τον σύννομο τρόπο διαλογής του προσωπικού.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε εδώ και θα παρεμβαίνουμε σε οτιδήποτε βλάπτει τα δικαιώματα των μελών μας με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι αφήνοντας υπονοούμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot